16. 09. 2019 - 09:19
PRVO IH JE MIHA POŠTENO NARIBAO PA SU NAPRAVILI PREOKRET ZA...
907
Shares
PRVO IH JE MIHA POŠTENO NARIBAO PA SU NAPRAVILI PREOKRET ZA PAMĆENJE Nakon meča dovezli su se do bolnice, a onda nastaje lom (VIDEO)

SERIE A

PRVO IH JE MIHA POŠTENO NARIBAO PA SU NAPRAVILI PREOKRET ZA PAMĆENJE Nakon meča dovezli su se do bolnice, a onda nastaje lom (VIDEO)

Sport.ba
16. 09. 2019 - 09:19
0
Shares

Fudbaleri Bologne veliki su pobjednici 3. kola Serije A, ne samo zbog preokreta za pamćenje u Breši (od 1:3 na poluvremenu, do trijumfa od 4:3), već i zbog onoga što su uradili na putu kući, neposredno prije dolaska u 200 kilometara udaljeno krajnje odredište, u svoju trening bazu. 

Naime, autobusom su stigli do bolnice "Sant’Orsola" u kojoj se liječi Siniša Mihajlović, izašli su iz vozila i skandirali ime srpskog trenera, a Miha im oduševljeno otpozdravio mahanjem s prozora!

Ovaj, još jedan dirljiv momenat na relaciji igrača i trenera Bologne, klub je "okačio" na uvid svima, pa je svijet još jednom mogao vidjeti koliko je legendarni Siniša voljen od svojih fudbalera u teškom trenutku.

Srpski trener u Breši prvi put nije bio na klupi ekipe pošto je počeo drugu fazu hemoterapije u borbi protiv leukemije, pa sa stručnim štabom i igračima komunicira samo preko telefona.

mihajlovic1

Tako je bilo i u nedjelju, i to na poluvremenu, pošto je bio vrlo ljutit na same igrače zbog 1:3 u Breši, pa ih je "izribao" dok su oni bili u svlačionici, trgnuo ih iz letargije, a oni mu uzrvatili s ogromnim preokretom. Na kojem bi im pozavidjeli i velikani.

sinisa-mihajlovic-avg

Bologna je nakon tri kola neporažena (dvije pobjede i remi), te je trenutno uz rame s prvakom Juventusom.

Učitaj još novosti