16. 09. 2019 - 08:18
OLIVER KAHN USKORO POSTAJE PREDSJEDNIK BAYERNA: A sa sobom...
907
Shares
OLIVER KAHN USKORO POSTAJE PREDSJEDNIK BAYERNA: A sa sobom vodi zloglasne kriminalce, čak mu je i život ugrožen!

BILD

OLIVER KAHN USKORO POSTAJE PREDSJEDNIK BAYERNA: A sa sobom vodi zloglasne kriminalce, čak mu je i život ugrožen!

Sport.ba
16. 09. 2019 - 08:18
0
Shares

Jedan od najvećih golmana svih vremena Oliver Kahn vraća se u Bayern München, klub u kojem je ostavio najveći trag.

936full-oliver-kahn

Kahn je od 1994. do 2008. godine nastupao za Bayern München i osvojio sve što se moglo osvojiti, a kako pišu njemački mediji, na Alianz Arenu sada će se vratiti na velika vrata.

S obzirom da 31. decembra 2021. godine ističe predsjednički mandat Karl-Heinz Rummeniggeu, u Bayernu su odlučili da upravo Kahn bude taj koji će ga naslijediti prvim danom naredne godine, što će biti velika čast, ali i odgovornost za golmansku legendu.

I dok čeka da krene vladati Bayernom, Kahn posjećuje razne događaje, a posljednji u nizu je promocija jedne kladionice u Kelnu.

kahn
 
Ništa ne bi bilo neobično da njemački Bild nije obratio pažnju na tjelohranitelje koje je legendarni golman imao sa sobom.

Na fotografiji se nalaze trojica zaštitara koji prate Kahna, a Bild tvrdi da su dva od tri tjelohranitelja dio kriminalne bande koja je optuživana za razne nasilne zločine, dok je jedan od njih bio uključen u pucnjavi.

kahn1

U članku se navodi da bi oni mogli biti članovi kartela Honorfild Angels of Hell, koji je itekako poznat u Njemačkoj, posebno organima reda i mira.

Oni se nalaze u otvorenom sukobu s grupom Bandidos u Kelnu, koji je često bio poprište oružanih sukoba. Je li možda bio ugrožen i život budućeg Bayernovog predsjednika?

kahnoliver

Bild tvrdi da je moglo doći do oružanog sukoba, da su pripadnici Bandidosa bili prisutni tokom nedavnog događaja, i Kahn bi mogao biti u središtu sukoba, zahvaljujući upravo svojim tjelohraniteljima.

Učitaj još novosti