13. 09. 2019 - 16:15
CRVENI ĐAVOLI DOGOVORILI TRANSFER ZA JANUAR: Stiže STRAŠNO...
907
Shares
CRVENI ĐAVOLI DOGOVORILI TRANSFER ZA JANUAR: Stiže STRAŠNO pojačanje od 63 miliona funti! OVO JE ŠLAG NA TORTU

BRUNO FERNANDES STIŽE NA OLD TRAFFORD?!

CRVENI ĐAVOLI DOGOVORILI TRANSFER ZA JANUAR: Stiže STRAŠNO pojačanje od 63 miliona funti! OVO JE ŠLAG NA TORTU

Sport.ba
13. 09. 2019 - 16:15
0
Shares

Manchester United je navodno već sklopio ugovor sa Sporting Lisabonom kako bi zapečatio transfer Bruna Fernandesa u januaru.

Prema Don Balonu, Crveni vragovi i Sporting postigli su dogovor o ugovoru vrijednom 63 miliona funti kako bi Fernandes ove zime prešao na Old Trafford nakon što nije uspio dogovoriti ljetni transfer.

bruno-fernandes

Don Balon također tvrdi da je ovo udarac i Real Madridu i Tottenhamu, koji su također bili zainteresirani za portugalskog internacionalca.

Fernandes bi sigurno imao smisla kao fino pojačanje za Spurse upravo zbog njihove nesigurnosti u vezi sa Christianom Eriksenom, koji je u posljednjoj godini svog ugovora.

brunofernandes28

Realu bi u međuvremenu odgovaralo više opcija u sredini terena, s Fernandesom možda kao idealnom zamjenom za Luku Modrića, koji bi uskoro mogao put Serije A.

Ipak, čini se da je 25-godišnjak veoma blizu "Old Trafforda", barem ako je vjerovati Don Balonu.

old-trafford

Ole Gunnar Solskjaer je loše krenuo novu sezonu i čini se da će biti potrebno još više ulaganja nakon što su tijekom ljeta stigla samo tri pojačanja, niti jedan u veznom redu.

Manchester United u subotu igra protiv Leicester Cityja kod kuće i ovo je izvanredna šansa za njih da ostvare pobjedu na svom terenu, ali Leicester Cityja nikada ne treba otpisivati.

Učitaj još novosti