10. 09. 2019 - 15:34
STARA DAMA PO OPROBANOM RECEPTU SLAŽE DREAM TEAM Spremne dvije...
907
Shares
STARA DAMA PO OPROBANOM RECEPTU SLAŽE DREAM TEAM Spremne dvije velike

DEA GEA I ERIKSEN MOGU DOĆI POTPUNO BESPLATNO

STARA DAMA PO OPROBANOM RECEPTU SLAŽE DREAM TEAM Spremne dvije velike "otimačine", Englezi će biti više nego bijesni

Sport.ba
10. 09. 2019 - 15:34
0
Shares

Početkom ovog mjeseca završio je ljetni prijelazni rok, ali ne i špekulacije u vezi s transferima, naročito onima koji pobuđuju veliki interes na svjetskoj razini.

Tako su u jeku reprezentativne pauze engleski i talijanski mediji donijeli priču prema kojoj Juventus priprema veliku "otimačinu" i dogovara s Davidom de Geom da na ljeto dođe besplatno, nakon što mu istekne ugovor s Manchester Unitedom.

degeamatic

De Gea je ušao u zadnju godinu ugovora na Old Traffordu i nećka se oko potpisa nove ugovorne obveze. Preciznije rečeno, postoji dosta velika razlika između onog što United nudi i što Španac traži.

Situaciju iz prikrajka promatra Juventus i priželjkuje da se Crveni vragovi sve do januara ne dogovore s De Geom, jer onda kada igrač uđe u posljednju godinu ugovora, može slobodno pregovarati s drugim klubovima i potpisati ugovor te im se priključiti na ljeto.

de-gea

Juventus je poznat kao specijalist za dovođenje velikih pojačanja bez odštete. U proteklih 10-ak godina tako su besplatno doveli klase poput Pirla, Pogbe i Alvesa, a sada se nadaju da bi im isto moglo uspjeti i s De Geom.

I ne samo s njim. Naime, sve se više spominje mogućnost da u redove Stare dame na ljeto dođe Christian Eriksen iz Tottenhama.

eriksen

Slično kao i De Gea u Manchesteru, tako i Eriksen već dulje vrijeme zavlači čelnike Tottenhama. Htio je u ovom prijelaznom roku iskamčiti transfer u Real Madrid, ali Spursi su bili nepopustljivi i danski veznjak je ostao u sjevernom Londonu.

Po svemu sudeći, ne zadugo, a pitanje je hoće li ga Juventus privoliti da u siječnju potpiše i priključi im se na ljeto ili će Eriksen odabrati neku drugu sredinu ovog siječnja u klasičnom transferu.

Učitaj još novosti