10. 09. 2019 - 08:35
REAL NAPRAVIO LUKAV PLAN: Ako Pogba potpiše novi ugovor s...
907
Shares
REAL NAPRAVIO LUKAV PLAN: Ako Pogba potpiše novi ugovor s Unitedom, Los Blanosi dovode FENOMENALNU ALTERNATIVU i to već u januaru

ERIKSEN IDE PUT MADRIDA?!

REAL NAPRAVIO LUKAV PLAN: Ako Pogba potpiše novi ugovor s Unitedom, Los Blanosi dovode FENOMENALNU ALTERNATIVU i to već u januaru

Sport.ba
10. 09. 2019 - 08:35
0
Shares

Real Madrid će narednog ljeta krenuti po Christian Eriksena ako Paul Pogba odluči obnoviti svoj ugovor na Old Traffordu.

Vezni igrač Tottenhama može postati dostupan i to potpuno besplatno kada mu istekne ugovor 2020. godine, a Kraljevi planiraju napraviti pomak u pregovorima, piše španski list Mundo Deportivo.

Los Blancosi se suočavaju s konkurencijom za potpis 27-godišnjaka nakon što je njihov gradski rival Atletico također zainteresiran za igrača i planira mu ponuditi ugovor kada uđe u posljednjih šest mjeseci ugovora u Tottenhamu.

eriksen

Međutim, United je spreman platiti naknadu za igrača u januaru, ali navodno će ohladiti svoj interes ako Pogba potpiše novi ugovor s klubom.

U razgovoru s dasnkim medijima tijekom reprezentativne pauze, Eriksen je izrazio neizvjesnot u pogledu svoje budućnosti.

eriksen2

Volio bih da mogu odlučiti baš kao na Football Manageru, ali nažalost ne mogu.”

“Za mene nije teško očistiti svoj um. Ne čitam mnogo onoga što pišu mediji.”

“Sada sam uključen u glasine već dugi niz godina, gdje se svake godine pojavljuje veliki broj glasina.”

“Ali jasno je da je ove godine to bilo mnogo više, jer mi ističe ugovor. O meni je mnogo toga rečeno.”

“Gledao sam kuće u Madridu (prema nekim špekulacijama), ali moram biti iskren i reći sve to što pišu mene uopće ne muči.”

Učitaj još novosti