05. 09. 2019 - 16:05
DOGOVOR JE PAO, IMAMO POTEZ GODINE Mladi Englez pravi...
907
Shares
DOGOVOR JE PAO, IMAMO POTEZ GODINE Mladi Englez pravi spektakularan transfer, OVOM SE NIKO NIJE NADAO!

SANCHO STIŽE NA OLD TRAFFORD?!

DOGOVOR JE PAO, IMAMO POTEZ GODINE Mladi Englez pravi spektakularan transfer, OVOM SE NIKO NIJE NADAO!

Sport.ba
05. 09. 2019 - 16:05
0
Shares

Manchester Untied je navodno dogovorio sve s Borussijom Dortmund i krilnim igračem Engleske Jadonom Sanchom, budući da su Crveni đavoli poslali ponudu u iznosu od 100 miliona funti za igrača.

anthony-martial-marcus-rashford-manchester-united

Prema pisanju Don Balona, Sanchova sjajna forma privukla je pažnju mnogim klubovima, a jedan od njih je naizgled Manchester United.

Izvještaj također napominje da 19-godišnjak želi zapečatiti povratak u Englesku, a tamo se već priča da će Crveni vragovi napraviti ponudu od 100 miliona funti za engleskog reprezentativca u bliskoj budućnosti.

sancho-pulisic

Sancho istinski ima potencijal i sposobnost da u skoroj budućnosti postane jedan od najboljih na svijetu, a čini se da pomenuta cifra će odobrovoljiti čelnike Borussije da ga puste na Old Trafford. Pitanje je samo da li će već na zimu krenuti po njega ili na ljeto naredne godine...

U posljednje vrijeme Sancho je izvrsnoj formi, pa je dobio i poziv u englesku reprezentaciju, a tinejdžer će sigurno iskoristit ovu priliku da dodatno zadivi navijače širom svijeta.

sancho-bvb

Sancho je ove sezone krenuo odlično, postigavši tri gola i četiri asistencije u samo pet utakmica, što je pomoglo Dortmundu da osvoji njemački Superkup i snažno krene u novoj sezoni.

Inače, mladi Englez je u Dortmund stigao iz redova Manchester Cityja, pa ćemo vidjeti kako će Guardiola i družina reagovati na mogući transfer Jadona u redove omraženog rivala.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti