01. 09. 2019 - 15:47
FUDBALSKA TRŽNICA SE USIJALA Zlatan dobio neočekivanu ponudu...
907
Shares
FUDBALSKA TRŽNICA SE USIJALA Zlatan dobio neočekivanu ponudu iz Serije A, Eriksen napušta Tottenham, Icardi nadomak apsolutno iznenađujućeg transfera

SUTRA SE ZAVRŠAVA TRANSFER ROK

FUDBALSKA TRŽNICA SE USIJALA Zlatan dobio neočekivanu ponudu iz Serije A, Eriksen napušta Tottenham, Icardi nadomak apsolutno iznenađujućeg transfera

Sport.ba
01. 09. 2019 - 15:47
0
Shares

Sutra se završava prijelazni rok, te će do kraja sigurno biti vrlo zanimljivo. 

Mirror otkriva da Juventus sprema iznenađujuću ponudu za Christiana Eriksena kojeg žele dovesti iz Tottenhama, a navodno će ponuditi 50 miliona eura, dodaju talijanski mediji. To znači da bi Danac mogao završiti u Torinu umjesto u Realu, gdje su ga mnogi već vidjeli.

christian-eriksen

Mirror također piše kako je Pogba odbio novi ugovor od Manchester Uniteda. Ovog ljeta zasad nije uspio otići iz Manchestera, a sada će odbiti novi ugovor kako bi si osigurao odlazak sljedećeg ljeta. 

Antonio Conte nije htio pristati na prodaju Matea Politana kao uvjet za dovođenje Ante Rebića pa je Rebićev transfer u Inter propao, piše Calciomercato. 

rebic

Preokret u Icardijevom transferu, nakon Napolija i Atletica interes za igrača pokazala je i Valencija, a čini se kako Šišmiši na svojoj strani u ovim pregovorima imaju i superagenta Jorgea Mendesa. To bi mogli bitno utjecati na sam transfer pa nije nemoguće da Valencija u zadnji tren ukrade Icardija. 

icardi

Jerome Boateng na korak je od toga da Bayern zamijeni Juventusom piše Bild. Niko Kovač će se tako riješiti stopera kojeg je otpisao još prošle sezone i dodatno osloboditi budžet za plate. 

Sky Sports javlja da Zlatana Ibrahimovića želi Napoli. Trener Napolija Carlo Ancelotti pokušava dovesti švedskog napadača kojem bi to bio četvrti klub u Italiji nakon Juventusa, Intera i Milana. Ibrahimović nakon odlaska iz Manchester Uniteda nastupa u Los Angeles Galaxyju.

zlatansatin

Monaco je doveo Jeana Kevina Augustina iz RB Leipziga. Umjesto njega u Njemačku bi trebao stički Patrick Schick iz Rome koja bi zatim trebala objaviti dovođenje Nikole Kalinića iz Atletica.

Učitaj još novosti