01. 09. 2019 - 14:33
GAZZETTA DONIJELA EKSKLUZIVU Velika trampa između Juvea i...
907
Shares
GAZZETTA DONIJELA EKSKLUZIVU Velika trampa između Juvea i Barce, ovo će obilježiti kraj prijelaznog roka

RAKITIĆ BI MOGAO PUT TORINA

GAZZETTA DONIJELA EKSKLUZIVU Velika trampa između Juvea i Barce, ovo će obilježiti kraj prijelaznog roka

Sport.ba
01. 09. 2019 - 14:33
0
Shares

Neymarov ostanak u PSG-u ne povlači nužno ostanak Ivana Rakitića u Barceloni. Dan prije završetka prijelaznog roka na dovođenju hrvatskog reprezentativnog veznjaka ponovo radi Juventus, piše La Gazzetta dello Sport.

neymar

Već desetak dana talijanski mediji pišu o mogućnosti razmjene u kojoj bi Rakitić završio u crno-bijelom dresu, a u Kataloniju bi se preselio Emre Can.

Iako je prema prvim izvještajima uključivanje njemačkog veznjaka u transfer bilo Juventusova ideja, Gazzetta sad tvrdi da je Barcelona ta koja želi Cana, a Juveov sportski direktor Fabio Paratici se nećka i radije bi Kataloncima ustupio nekog drugog.

rakitic

Talijanski sportski dnevnik piše kako bi uključivanje Cana praktički odmah riješilo transfer, koji je ponovno aktualiziran u subotu poslijepodne. Gazzetta ne raspolaže podatkom ko je "Mister X" koji bi trebao zamijeniti Nijemca u dogovoru, ali nagađa da bi se moglo raditi od Matuidiju, Cuadradu, Bentancuru ili Bernardeschiju. Uostalom, još samo dva dana su do kraja prijelaznog roka, pa ćemo sve ubrzo i saznati.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti