25. 08. 2019 - 15:38
CONTE DOBIJA JOŠ DVA POJAČANJA: Šta će biti sa Icardijem?
907
Shares
CONTE DOBIJA JOŠ DVA POJAČANJA: Šta će biti sa Icardijem?

CONTE DOBIJA JOŠ DVA POJAČANJA: Šta će biti sa Icardijem?

25. 08. 2019 - 15:38
0
Shares

Inter će sutra uveče debitovati protiv Lećea, Antonio Konte će dobiti naredne sedmice još dva pojačanja, ali on traži još igrača, sa čim se uprava ne slaže.

Kompromis oko Aleksisa Sančeza je nađen, Čileanac bi sutra trebalo da stigne u Italiju, prisustvovaće i otvaranju šampionata.

On će biti doveden na pozajmicu, Inter će plaćati 4.5 miliona neto, od njegove plate, ostatak (ponovo govorimo o neto iznosu, oko osam miliona ostaje Mančester Junajtedu).

Ali, ostaje pitanje otkupa, on bi mogao da bude obavezan za 15 miliona, što bi na kraju Junajted isplatio Sančezu kao nadoknadu da ode i prihvati mnogo slabiji ugovor u Interu. No, klubovi su blizu dogovora.

Drugo pojačanje će, po svemu sudeći biti Biragi, fudbaler Fiorentine koji pokrival lijevu stranu. Izgleda da su "Ljubičasti" pristali da uzmu Dalbera u zamenu, pa će tako Inter riješiti još jednu poziciju u timu.

Ali, ni to nije kraj, makar kada su Konteove želje u pitanju, tražio je još jednog napadača, konkretno Ljorentea, kao alternativu za Lukakua, ali od toga nema ništa, Bask će potpisati za Napoliju, pišu Sportske.

Teško će i Inter dovesti vezistu, novi trener je hteo ofanzivnog veznog igrača, dobrog u završnici, jasno prvo ime je bio Sergej Milinković Savič, ali Kinezi su stopirali sve, još samo Sančez i Biragi i to je to, što se prelaznog roka tiče.

Ikardi je definitivno odbio Napoli, male su šanse da pređe u Juve, ali sa druge strane, iako je registrovan za Seriju A, neće biti ni na klupi protiv Lećea.

Učitaj još novosti