25. 08. 2019 - 10:40
PSG NAŠAO ZAMJENU ZA NEYMARA U PREMIERSHIPU: Želi za 120...
907
Shares
PSG NAŠAO ZAMJENU ZA NEYMARA U PREMIERSHIPU: Želi za 120 miliona dovesti OVOG IGRAČA!

PSG NAŠAO ZAMJENU ZA NEYMARA U PREMIERSHIPU: Želi za 120 miliona dovesti OVOG IGRAČA!

25. 08. 2019 - 10:40
0
Shares

Neymar će do kraja prijelaznog roka (2. sptembra) gotovo sigurno napustiti PSG pa su se Parižani dali u potragu za njegovom zamjenom.

Kako piše Daily Mirror, PSG želi za 120 miliona eura iz Crystal Palacea dovesti Wilfrieda Zahu, kojemu je u posljednji trenutak propao transfer u Everton. Prijelazni rok za engleske klubove završio je 8. avgusta, no Zaha želi do kraja prijelaznog roka u ostatku Europe naći novi klub.

Palace je odbio sve ponude za njega i poručio engleskim klubovima da traži 120 miliona eura, što PSG-u nije nikakav problem platiti, osobito nakon što dobije novac za Neymara. Osim Zahe, PSG želi i Paula Dybalu, koji je sve bliže odlasku iz Juventusa, a i njegov transfer bio bi djelomično pokriven odštetom za Neymara.

Za Brazilca su najzainteresiraniji Barcelona i Real Madrid, ali Barci ponestaje opcija. PSG od omražene Barcelone za Neymara traži novac i samo novac, a Barcelona je ponudila gotovinu i Ousmanea Dembelea pod račun, što je PSG odbio. Kad su Real i Florentino Perez u pitanju, PSG je puno mekši pa bi navodno pristao na razne kombinacije samo da se riješi Neymara.

Real je jako dugo čekao da vidi kako se raspliće situacija između Barcelone i PSG-a i kad je shvatio da Barca više ne može pratiti zahtjeve iz Pariza Perez se uključio u priču i trenutačno je najrealnije da Neymar završi u Madridu.

Učitaj još novosti