24. 08. 2019 - 17:42
Bivši fudbaler Crvene Zvezde preoteo ženu košarkašu Partizana,...
907
Shares
Bivši fudbaler Crvene Zvezde preoteo ženu košarkašu Partizana, ona je prava bomba iako ima troje djece! (FOTO)

Bivši fudbaler Crvene Zvezde preoteo ženu košarkašu Partizana, ona je prava bomba iako ima troje djece! (FOTO)

24. 08. 2019 - 17:42
0
Shares

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sadašnji prvotimac AEK-a, Nenad Krstičić, u sretnom je braku sa suprugom Jelenom od 7. aprila 2014. godine.

Mnogi ne znaju da je Jelena bila u braku sa srpskim košarkašem Danilom Anđušićem, a mnogi su za njihov rastanak krivili Krstičića.

Nenad: "Naša veza se od početka navodila kao uzrok razvoda moje supruge, što, naravno, nije tačno. Smatram da nije na meni da pričam o njenoj prošlosti, kao ni ona o mojoj, tako da bih ostao suzdržan po tom pitanju, kao što sam bio i do sada, i prepustio njoj odgovor na to pitanje".

Jelena: "Jedino što nas je povrijedilo, odnosno više mene kao ženu, jeste što se u medijima moja trudnoća navodila kao posljedica prevare, što je bilo vrlo ružno iskustvo. O mom bivšem suprugu nikada neću davati komentare u javnosti, kao što ne bih govorila o razlozima našeg razvoda. Nama najbliži ljudi znaju istinu o svemu, tako da prošlost u svakom slučaju treba da ostane upravo to" - rekli su za Hello magazin.

screenshot-22-1000x0

Bivši košarkaš Partizana, Danilo Anđušić je ostavio iza sebe to što mu se dogodilo i našao je novu ljubav, Ivanu Maksimović, sa kojom je skoro dobio dijete!

Nenad i Jelena Krstičić iz dugogodišnjeg braka imaju troje djece.

screenshot-20-1000x0

Učitaj još novosti