25. 08. 2019 - 14:17
UEFA ODREDILA SUDIJU ZA REVANŠ ZVEZDE I JANG BOJSA:...
907
Shares
UEFA ODREDILA SUDIJU ZA REVANŠ ZVEZDE I JANG BOJSA: Kontroverzni arbitar koji je obilježio vikend u Premijer ligi stiže u Beograd!

UEFA ODREDILA SUDIJU ZA REVANŠ ZVEZDE I JANG BOJSA: Kontroverzni arbitar koji je obilježio vikend u Premijer ligi stiže u Beograd!

25. 08. 2019 - 14:17
0
Shares

UEFA je odredila suca na revanš meču Zvezde i Jang bojsa u Beogradu. 

Riječ je o engleskom sudiji Entoni Tejloru koji se našao na udaru javnosti ovog vikenda. Naime, Tejlor je u derbiju Premijer lige između Arsenala i Liverpula u danu za nama dosudio jedan, blago rečeno, sumnjiv penal. 

David Luiz je u šesnaestercu povukao sa leđa za dres Salaha, a sudija Tejlor je istog trenutka pokazao na bijelu tačku. Bilo je kontakta, ali pitanje je da li i za najstrožu kaznu. Deluje, veoma prestrogo. Pogledajte na sljedećem videu od 5.50 i presudite sami. 

- Taj penal je bio ključ utakmice, ali je izuzetno olako dosuđen. Ako Ako se to računa pod držanje, mislim da nije bilo dovoljno za penal - rekao je trener Arsenala Emeri za faul koji Luiza.

- Bila je to refleksna situacija. Kada sam se okrenuo vidio sam da ga držim i samo sam sklonio ruku. Pričao sam sa Salahom i rekao mi je da nije osjetio da ga držim i da zato nije pao. On je video da sam ga držao za dres, ali ne znam... Sudijama je teško tako da ne mogu da se žalim. Da igrate u XL dresu, onda bi se ovakvi penali dešavali stalno - rekao je Luiz posle meča.

Tejloru će na meču u Beogradu pomagati Geri Besvik i Adam Nun, dok je četvrti sudija Kris Kavanah. Za VAR su zaduženi Stjuart Atvel i Pol Tirni.

Učitaj još novosti