23. 08. 2019 - 22:53
PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Barca daje posljednju ponudu za...
907
Shares
PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Barca daje posljednju ponudu za Neymara ovog ljeta, SVE BI TREBALO BITI BRZO RIJEŠENO

DA LI SE VRAĆA NA NOU CAMP?!

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Barca daje posljednju ponudu za Neymara ovog ljeta, SVE BI TREBALO BITI BRZO RIJEŠENO

Sport.ba
23. 08. 2019 - 22:53
0
Shares

Barcelona se priprema za posljednju ogromnu ponudu za iskušavanje PSG-a, kao i Neymara da se vrati na Nou Camp ovog ljeta.

Brazilac je napustio klub još u ljeto 2017. godine, favorizirajući prelazak u PSG, s tim da je napadač blistao u Francuskoj od ovog transfera.

neymar

Međutim, čini se da je ovo vrijeme u francuskoj prijestolnici završilo za Brazilca, s Barcelonom koja se smatra potencijalnim odredištem igrača.

I čini se da španski divovi pripremaju posljednju, veliku ponudu za Neymara, jer žele postići dogovor za njega do kraja prijelaznog roka.

Prema pisanju Don Balona, Barca je sastavila posljednju ponudu u iznosu od 150 miliona eura plus Samuel Umtiti, igrač kojeg cijene na 60 miliona eura, tako da za Barcu, ukupna vrijednost ove ponude iznosi oko 210 miliona eura.

umtiti

Umtiti je vrhunski branič, a vrlo je iskusan također, pa bi ova ponuda mogla biti primamljiva za PSG.

Francuz je za vrijeme svog boravka na Nou Campu osvojio dva ligaška naslova i dvije titule Kupa Kralja, a igrač je također odigrao ključnu ulogu u osvajanju Svjetskog prvenstva za Francusku na ljeto 2018. godine.

neymar-number-10

Neymar bi za Barcu bio sjajna akviziija, no da li je vrijedan predaje kvalitete Umtitija i 150 miliona eura sigurno je za raspravu.

Učitaj još novosti