20. 08. 2019 - 10:22
PEREZ PRONAŠAO JEFTINIJU OPCIJU Real odustaje od Neymara i...
907
Shares
PEREZ PRONAŠAO JEFTINIJU OPCIJU Real odustaje od Neymara i Mbappea i okreće se puno povoljnijem napadaču: U Madridu silno žele nesuđenog Vatrenog

PULIŠIĆ BI MOGAO U MADRID

PEREZ PRONAŠAO JEFTINIJU OPCIJU Real odustaje od Neymara i Mbappea i okreće se puno povoljnijem napadaču: U Madridu silno žele nesuđenog Vatrenog

Sport.ba
20. 08. 2019 - 10:22
0
Shares

Real Madrid i Barcelona vode veliku bitku za Neymara ovoga ljeta, a brazilski je napadač postao prava opsesija Florentina Pereza koji ga svim silama želi dovući u Madrid iz PSG-a. Ipak, to im nikako ne uspijeva. Parižani su tvrd pregovarač i ne namjeravaju Neymara pustiti jeftino, a sami Brazilac je izgleda i bliže povratku u Barcelonu.

Plan je bio da, ako Real ne uspije dovesti Neymara, pričeka još godinu dana, sačuva novac i dovede Kyliana Mbappea kojem ugovor ističe 2021. godine pa bi i cijena mogla biti prihvatljivija. Ipak, i ta prihvatljivija cijena mogla bi biti astronomska s obzirom na to da se radi o ponajboljem mladom igraču današnjice kojem predviđaju da će ubrzo osvojiti Zlatnu loptu.

skysports-neymar-kylian-mbappe-4304394Španski mediji pišu kako je zbog svih tih zavrzlama Florentino Perez pronašao puno jeftinije rješenje od PSG-ova dvojca. Madridski šef je pratio utakmicu Liverpoola i Chelseaja i ostao oduševljen izvedbama mladog Christiana Pulisica kojeg je primijetio još dok je igrao u Borussiji Dortmund.

pulisicc

Prošla sezona je za Pulisica bila korak unatrag i nije se previše naigrao. Bio je zamjena Jadonu Sanchu i Marcu Reusu, ali i puno slabijim igračima poput Raphaela Guerreira i Jacoba Bruuna Larsena. Transfer na Stamford Bridge ga je ponovno lansirao na nogometnu mapu i sada u Engleskoj ima priliku još jednom pokazati što zna.

pulisic

Ima samo 20 godina što je za Real veliki plus, a Perez razmišlja i van nogometa pa bi Pulisic bio i izvanredni marketinški potez s obzirom na to da bi 'kraljevi' dobili puno novih fanova i otvorili tržište SAD-a. Plan je pratiti Pulisicev razvoj do zime ili eventualno idućeg ljeta i onda krenuti u akciju.

Učitaj još novosti