19. 08. 2019 - 19:18
RIBERY POTPISUJE Francuz ima novi klub i sjajan je! Još uvijek...
907
Shares
RIBERY POTPISUJE Francuz ima novi klub i sjajan je! Još uvijek nije rekao sve u nogometu

STIŽE U FIRENCU

RIBERY POTPISUJE Francuz ima novi klub i sjajan je! Još uvijek nije rekao sve u nogometu

Sport.ba
19. 08. 2019 - 19:18
0
Shares

Bivši krilni igrač Bayerna iz Munchena, Franck Ribery, navodno je blizu da konačno odabere sljedeći klub, jer je u tijeku razgovor o prelasku u Fiorentinu.

Francuski veteran bio je visoko profilni igrač koji je napustio Bayern krajem prošle sezone, zajedno s kolegom Arjenom Robbenom, koji se na kraju odlučio povući iz nogometa.

ribery-robben

Čini se da Ribery neće učiniti isto, međutim, dobro informisani talijanski novinar Fabrizio Romano tvrdi kako će se 36-godišnjak odlučiti na prelazak u Fiorentinu u narednim satima.

To bi bilo dobro pojačanje za La Viole, čak i ako je samo kratkoročno, jer se čini da su male vjerojatnoće da bi Ribery mogao još dugo igrati na najvišoj razini.

Ipak, lijepo je vidjeti takvog legendarnog igrača koji želi nastaviti igrati u Evropi kada bi mnogi u njegovim godinama ili čak i mlađi u karijeri otišli u kinesku Super ligu, MLS, Katar ili negdje slično.

ribery-modric

No, čini se da Ribery nije samo zadovoljan da podigne velike novce na platama i igra na nižoj razini, pa će zbog toga vjerovatno Fiorentina u narednih nekoliko sati da ga najavi kao novo pojačanje.

Učitaj još novosti