19. 08. 2019 - 19:14
MANDŽI I DEFINITIVNO PROPAO POVRATAK U BAYERN Hrvatski napadač...
907
Shares
MANDŽI I DEFINITIVNO PROPAO POVRATAK U BAYERN Hrvatski napadač sada je nadomak senzacionalnog transfera!

MOGAO BI NA POSUDBU U MILAN

MANDŽI I DEFINITIVNO PROPAO POVRATAK U BAYERN Hrvatski napadač sada je nadomak senzacionalnog transfera!

Sport.ba
19. 08. 2019 - 19:14
0
Shares

Hrvatski napadač Mario Mandžukić prema svemu sudeći se neće vratiti u Munchen. Iako je to bilo sasvim očekivano, izgleda da na kraju od toga neće biti ništa.

Predsjednik Bayerna, Uli Hoeness, jučer je obznanio kako je njegov klub gotov s pojačanjima za ovu sezonu, iako je sportski direktor Hasan Salihamidžić rekao da su još u pregovorima s Mandžom. Posao je bio praktički pred realizacijom, ali su u vrhu uprave u konačnici odustali od tog posla. Riječ vremešnog predsjednika koji odlazi s funkcije u novembru, bila je jača od 'Bracine' te je posao propao.

salihamidzic-hoenes

To je prenijela talijanska televizija RAI, ali navedeni izvor tvrdi da bi se Mandžo ipak mogao uskoro spasiti od sjedenja na klupi za pričuve kod Maurizija Sarrija. Naime, odmah po propasti posla s Bayernom, Juventusu se javila uprava Milana s jasnom nakanom da u svoje redove dovedu 33-godišnjeg Brođanina.

Rossoneri traže napadača jer imaju velikih problema s dovođenjem Angela Corree, stoga traže barem privremeno, jednogodišnje rješenje. Izgleda da su ga pronašli u Mandžukiću, kojega žele dovesti na jednogodišnju posudbu uz opciju otkupa. Stara dama će za tu opciju sigurno tražiti nekoliko miliona za posudbu i desetak miliona za konačni otkup sljedećeg ljeta.

Učitaj još novosti