23. 07. 2019 - 08:14
EVROPA NA NOGAMA Neymarov otac uveliko pregovara: Brazilac na...
907
Shares
EVROPA NA NOGAMA Neymarov otac uveliko pregovara: Brazilac na pragu novog rekorda, ali nisu u pitanju ni Barca ni Real

SILNO GA ŽELE U TORINU

EVROPA NA NOGAMA Neymarov otac uveliko pregovara: Brazilac na pragu novog rekorda, ali nisu u pitanju ni Barca ni Real

Sport.ba
23. 07. 2019 - 08:14
0
Shares

Brazilac Neymar jedna je od glavnih priča ovoga vrelog ljeta. Odlučan je da napusti PSG, posvađao se je i s Leonardom, te se zaista čini da je rastanak itekako moguć.

Također, brojni svjetski mediji javljaju da je poručio čelnicima francuskog prvaka da više ne planira igrati za ovaj klub jer mu je želja vratiti se u Barcelonu.

neymar2311

Ipak, Barca je potrošila čak 120 miliona na dovođenje Griezmanna, plus 75 za De Jonga. Zaista je teško očekivati da bi španski prvaci mogli priuštiti sebi i luksuz kakav je vraćanje "odbjeglog sina".

griezmann

Očekivano, situaciju s brazilskim reprezentativcem prate i drugi klubovi.

Goal.com javlja da Juventus planira poslati ponudu PSG-u za 27-godišnjeg napadača. Talijani su navodno spremni ponuditi Paula Dybalu, Blaisea Matuidija i novac. 

dybala

PSG je procijenio Neymarovu vrijednost na 250 miliona eura, 28 miliona više nego što ga je prije dvije godine platio Barceloni u najvećem transferu u historiji fudbala.

Sve ovo poklapa se s pričom "Mundo Deportiva", ali i Raija da je Neymarov otac stigao u Torino na pregovore s Juventusom. Neymar i Ronaldo - garancija za trofeje...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti