22. 07. 2019 - 15:44
KAO GROM IZ VEDRA NEBA Luka Modrić u spektakularnom transferu...
907
Shares
KAO GROM IZ VEDRA NEBA Luka Modrić u spektakularnom transferu napušta Madrid: Ovdje ga niko nije očekivao

MANCHESTER UNITED KRENUO PO HRVATA

KAO GROM IZ VEDRA NEBA Luka Modrić u spektakularnom transferu napušta Madrid: Ovdje ga niko nije očekivao

Sport.ba
22. 07. 2019 - 15:44
0
Shares

Manchester United je navodno jedan od klubova koji jure iznenađujući ljetni transfer za Realovu i hrvatsku zvijezdu, veznjaka Luku Modrića.

Hrvatski internacionalac, koji je prošle godine osvojio Zlatnu loptu, ostaje jedan od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji, ali čini se da bi uskoro mogao biti višak u Madridu.

luka-modric-final-2

Međutim, s obzirom da Modrić ima 33 godine, i da će na početku sljedeće sezone navršiti 34, čini se da je kockanje pokušati ga potpisati.

Ipak, čini se da su Manchester Uniteda, zajedno s PSG-om, Bayernom i Milanom, klubovi koji su zainteresirani za Modrića, tvrdi Diario Gol.

modric-ballon

Ostaje da se vidi hoće li Crveni đavoli pobijediti u utrci za bivšeg igrača Tottenhama, ali bi mogao da se dokaže kao kratkoročno pojačanja za problematičnu poziciju.

United još uvijek nije uistinu zamijenio Michael Carricka od njegova odlaska u mirovinu, a igrači poput Nemanje Matića i Freda nisu bili najbolji u većini prošle sezone.

matic22

Modrić bi sigurno bio nadogradnja i već je pokazao što može učiniti na razini Premier liga s Tottenhamom.

Manchester United je također snažno povezan s transferom Bruna Fernandesa iz Sporting Lisabona, a očekuje se da uskoro objelodani i dolazak Harry Maguirea iz Leicestera.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti