22. 07. 2019 - 15:34
FRANCUZI OTKRIVAJU: PSG se urušava zbog Neymara, Mbappe bježi...
907
Shares
FRANCUZI OTKRIVAJU: PSG se urušava zbog Neymara, Mbappe bježi iz kluba i to u ovaj klub

ŽELI POJAČATI REAL MADRID

FRANCUZI OTKRIVAJU: PSG se urušava zbog Neymara, Mbappe bježi iz kluba i to u ovaj klub

Sport.ba
22. 07. 2019 - 15:34
0
Shares

PSG uprkos uloženim silnim stotinama miliona eura nije napravio ništa značajnije u Ligi prvaka, a mnogi smatraju da i neće u bliskoj budućnosti. Problema ne ne dostaje na "Parku prinčeva", a Neymar čini sve da napusti Pariz.

neymar-od-psg-a

Posljednje u nizu je svađa s Leonardom, kao i nepoštovanje uprave kluba. Sada nam stiže i pomalo nevjerovatna vijest - Mbappe također ozbiljno razmišlja o odlasku. 

Mladi Francuz nezadovoljan je načinom na koji ga se tretira u Parizu, posebno u usporedbi s Neymarom i spreman je napustiti klub ako dođe prava ponuda, ona od Reala, piše "Le Parisien". 

kylian-mbappe-psg

Neymarove mušice uzrokovale su puno problema u svlačionici pariške ekipe, a Mbappe želi otići u klub u kojem takvih problema više neće biti, ali još uvijek nije poznato postoje li ponude za Francuza. 

Podsjetimo, Leonardo je poludio na Neymara kad se ovaj nije na vrijeme pojavio na pripremama PSG-a, čime si je presudio kada je njegov staž u Parizu u pitanju. Nakon ovoga nema natrag i Leonardo aktivno radi na traženju novog kluba za Neymara, a kao realne opcije postoje samo dva kluba - Barcelona i Real Madrid. 

neymar-zahtijevao

PSG-ov stav je također vrlo jasan. Kad je Barcelona u pitanju, Nasser Al-Khelaifi traži isključivo novac, i to oko 200 miliona eura bez ikakvih zamjena ili igrača pod račun.

Real se u priči pojavio tek nedavno kad je Independent objavio da je PSG ponudio Realu Neymara za Garetha Balea i novac, ali i ta priča je pala u vodu jer je "Marca" danas objavila da Bale gotovo sigurno odlazi u Kinu. Ipak, očekuje nas pakleno ljeto...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti