19. 07. 2019 - 17:31
ŽELE GA BARCELONA, LIVERPOOL I BAYERN: Klub iz Bundeslige...
907
Shares
ŽELE GA BARCELONA, LIVERPOOL I BAYERN: Klub iz Bundeslige postavio cijenu od 100 milijuna eura!

ŽELE GA BARCELONA, LIVERPOOL I BAYERN: Klub iz Bundeslige postavio cijenu od 100 milijuna eura!

Mahir Suljagic (Sport.ba)
19. 07. 2019 - 17:31
0
Shares

Liverpool, Barcelona i Bayern Munchen su svi zainteresirani za potpisivanje 20-godišnjeg veznjaka Bayera Leverkusena Kai Havertza.

Prema pisanju BILD-a, Liverpool je zainteresiran za potpisivanje Havertza, koji ima ugovor do 2022. godine. BILD također tvrdi da Liverpool nije jedini klub koji je zainteresiran za zvijezdu iz Bundeslige, nego su tu Barcelona i Bayern Munchen također.

U izvješću se također navodi da Leverkusen ocjenjuje Haverza na oko 100 milijuna eura i da ga nisu spremni prodati po nižoj cijeni od te.

Havertz je jedan od najtalentiranijih mladih veznjaka u Njemačkoj i sastavni je dio Leverkusenove ekipe, a bio je sa njima od 2010. godine.

20 od 28 golova Havertza za Bayer su došli prošle sezone gdje je bio najbolji strijelac kluba. Veznjak je također osigurao sedam asistencija dok je Leverkusen završio sezonu na četvrtoj poziciji, potvrđujući tako svoje mjesto u Ligi prvaka 2019/20. Mladić je sezonu završio kao treći najbolji strijelac sa 17 golova.

Njegovi klupski nastupi su mu zaradili poziv u reprezentaciju Njemačke 2018. godine i debitirao je u utakmici protiv Perua. Samo u svojoj drugoj utakmici za reprezentaciju je naprvaio asistenciju u pobjedi Njemačke od 3-0 protiv Rusije.

Barcelona, Bayern ili Liverpool definitivno mogu imati velike koristi ako ima se Havertz pridruži. Međutim, malo je vjerojatno da će bilo koji od spomenutih klubova biti spreman platiti 100 milijuna eura za 20-godišnjaka, jer je to velika naknada čak i za vrhunske klubove u Europi.

Zauzvrat, ostaje da se vidi hoće li Leverkusen biti voljan da pregovara, ako jedan od ovih klubova pošalje ponudu.

Učitaj još novosti