10. 07. 2019 - 09:35
JUVENTUS POČEO S PRIPREMAMA: Očekuju još pojačanja
907
Shares
JUVENTUS POČEO S PRIPREMAMA: Očekuju još pojačanja

JUVENTUS POČEO S PRIPREMAMA: Očekuju još pojačanja

sport.ba
10. 07. 2019 - 09:35
0
Shares

Pripreme Juventusa kreću danas, većina igrača je stigla u Kontinasu, nema Matuidija i Ronalda, njih dvojica su slobodni još nekoliko dana, zbog učešća na finalnom turnire Lige nacija.

Očekuje se da Portugalac stigne u Torino za vikend i priključi se timu.

Novi igrači su Remzi, Demirel i Rabio, Romero koji je kupljen ovog ljeta se odmah vratio na pozajmicu u Đenovu.

Tim još nije formiran, italijanski mediji se bave onim što je Sari tražio od Paratićija i Nedveda, kada su u pitanju pojačanja.

Naime, čeka se prodaja Kansela, Bajernu ili Sitiju, Juve bi doveo Darmijana iz Junajteda koji može da pokrije obe pozicije, kraj ljevog i desnog boka.

Na korak je angažovanje De Lihta koji bi trebalo da bude pojačanje ljeta, kako tvrde mediji u Holandiji, ostali su detalji i fudbaler bi u narednih 48 časova trebalo da stigne u Torino.

Svi igrači, među njima i Iguain koga Juventus želi da proda Romi krenuće na pripreme, Argentinac se nada da bi mogao da ostane u klubu, pogotovo što Sari navodno nije za opciju dovođenja Ikardija. On je tražio da Juve umjesto toga proba da kupi Kjezu, koga Fiorentina ne pušta, a veruje se da bi Kin trebalo da ostane, kao i Dibala, što se tiče ofanzive.

Mandžukić je sinoć sletio, za njega verovatno nema mjesta. Kedira čeka ponude iz MLS, a Matudidi bi mogao da završi u Monaku.

Juventus neće prodati ni Aleksa Sandra, vjerovatno ni Daglasa Koštu, a Sari ima ideju da pokuša sa Kvadradom na mjestu desnog beka, ako ode Kanselo.

Pogba će ostati izgleda samo san, on je bliži Realu, Paratići ipak ćuti, očekuje se da izvuče neki kec iz rukava, ali opšti je utisak da bi Juve mogao da, osim De Lihta i Darmijana, dovede samo još Zaniola u zamjenu za Iguaina, kao i da proba sa Kjezom do kraja prelaznog roka. Dogovor imaju sa igračem, ali Fiorentina ne želi da ga proda, ni za 100 miliona, kako je rekao Roko Komiso, novi vlasnik kluba.

Bufon se vratio, Perin će verovatno otići u Portugal ili eventualno u Fiorentinu, Barzalji se povukao, a Bonući, i ako dođe De Liht, ne želi da napusti klub.

Učitaj još novosti