07. 07. 2019 - 23:01
Griezmann se nije pojavio na prozivci: "On ima problema,...
907
Shares
Griezmann se nije pojavio na prozivci:

Griezmann se nije pojavio na prozivci: "On ima problema, kukavica je"

Mahir Suljagic (Sport.ba)
07. 07. 2019 - 23:01
0
Shares

ANTOINE GRIEZMANN nije se danas pojavio na početku priprema Atletico Madrida za novu sezonu.

Francuz još uvijek nije kompletirao 120 milijuna eura težak transfer iz Madrida u Barcelonu pa se našao u nesvakidašnjoj situaciji. U Atleticu ga više ne žele, ne želi ni on njih, a u Barceloni još nije siguran.

Usprkos službenom zahtjevu madridskog kluba da se od petka svi nogometaši koji su pod ugovorom Atletica jave na prozivku, napadač se oglušio. Tako je Diego Simeone poveo momčad u Los Angeled de San Rafael, u trening kamp, ali bez najveće zvijezde - Griezmanna.

Predsjednik Enrique Cerezo je bijesan zbog ponašanja francuskog reprezentativca.

"Griezmann je izvanredan igrač, ali i jako težak momak. Čovjek s problemima. Otišao je iz kluba na zadnja vrata, kukavički, ne želeći nikome pogledati u oči. A mislim da mu nitko ne bi zamjerio da je bio iskren prema nama i rekao da želi ići", kazao je Cerezo.

Usporedio je Cerezo Griezmmana s nekim drugim nogometašima koji su napustili Madrid.

"Diego Godin je došao kao čovjek kod mene, rekao mi što ima i otišao na velika vrata. Griezmann je svoja zatvorio stražnjicom. U ovom klubu postoje dvoja vrata, a Griezmannova su odmah pokraj Augerovih. Igrači idu gdje god hoće, ako to žele, nema problema. Ako žele ostati, ja sam sretan. Ovakvo ponašanje ne mogu shvatiti, a kamoli tolerirati", ocijenio je Cerezo.

 

Učitaj još novosti