08. 07. 2019 - 08:39
Evo zbog čega ga zovu “The Special One”: Mourinho odbio ponudu...
907
Shares
Evo zbog čega ga zovu “The Special One”: Mourinho odbio ponudu o kojoj svi treneri mogu sanjati

Evo zbog čega ga zovu “The Special One”: Mourinho odbio ponudu o kojoj svi treneri mogu sanjati

Mahir Suljagic (Sport.ba)
08. 07. 2019 - 08:39
0
Shares

ESPN tvrdi da je slavni portugalski trener Jose Mourinho u posljednjih nekoliko dana “lomio” i na kraju ioak odbio nevjerovatnu ponudu, kakvu nijedan drugi trener nikada nije dobio u povijesti nogometa.

MOURINHO ODRŽAO PREGOVORE

Bivši trener Chelseaja, Intera, Reala iz Madrida i Manchester Uniteda, Jose Mourinho dokazuje da ozbiljno razmišlja kada tvrdi da će dati prednost projektu u kojem vidi potencijal, a ne novcu, kada je u pitanju nastavak njegove karijere. ESPN prenosi da je Mourinho dobio ponudu od najboljeg kineskog kluba posljednjih godina Guangzhou Evergrandea, koji mu je navodno ponudio trogodišnji ugovor, tijekom kojeg bi Mourinho ukupno zaradio 100 milijuna eura!

Transfer glasine: Juentus velikom kupovinom završava transfer rok, City dovodi bivšeg igrača Chelseaja, još jedan velikan želi Dani Olma

Guangzhou je Mourinhu bio spreman platiti 30 milijuna eura godišnje a uz dodatne bonuse, njegova zarada mogla bi biti još veća i nadmašiti čak i najbolje plaćene nogometaše na svijetu poput Lionela Messija, Neymara ili Cristiana Ronalda.

ESPN tvrdi da je Mourinho uljudno odbacio ponudu vlasnika kineskog kluba, ali je u svakom slučaju ostavio otvorena vrata za budućnost, koja bi ga nekad ipak mogla provesti kroz vrata financijskog raja.

U prvoj kineskoj ligi trenutno radi niz uglednih trenera kao što su Roger Schmidt, Dragan Stojković ili Španjolac Rafael Benitez, koji je prije tjedan dana prihvatio odličnu ponudu Daliana, prema kojoj će godišnje zarađivati 12 milijuna eura.

Učitaj još novosti