06. 07. 2019 - 18:22
JOSE MOURINHO ODRŽAO PREGOVORE: Evo koju nacionalnu momčad bi...
907
Shares
JOSE MOURINHO ODRŽAO PREGOVORE: Evo koju nacionalnu momčad bi mogao voditi od srpnja!

JOSE MOURINHO ODRŽAO PREGOVORE: Evo koju nacionalnu momčad bi mogao voditi od srpnja!

Mahir Suljagic (Sport.ba)
06. 07. 2019 - 18:22
0
Shares

Klauzula u njegovom sada neblagovremenom ugovoru Crvenih đavola još uvijek mu onemogućava da otvoreno govori o klubu, ali je pronašao načine da artikulira svoje misli o tome što je sve u redu na Old Traffordu.

Portugalac se redovito pojavljivao kao stručnjak na BeIN sportu, kao i na televiziji u Rusiji.

Najveće pitanje od svega ostaje ne samo kada će se Mourinho vratiti u posao, već koji će klub biti spremn da ga dovede.

Unatoč tome što je treći najuspješniji menadžer svih vremena, postoje mnogi predsjednici koji će biti neodučni zbog njegovog rekorda u Unitedu, a prije toga njegove katastrofalne završne sezone na Stamford Bridgeu.

Ta su ograničenja znatno oštetila njegov ugled u Engleskoj, a isto se može reći i za vrijeme provedeno u Španjolskoj, gdje je pao sa madridskim medijima.

Ipak, u mnogim se četvrtima i dalje drži na najvišem stupnju. Dok je govorio o povratku u Italiju, gdje je 2010. godine osvojio povijesni treble sa Interom, sada izgleda kao da bi mogao krenuti u kinesku Super ligu.

Telegraph izvješćuje da je Mourinho u pregovorima sa najbogatijim čovjekom u Kini, Hui Ka Yanom, da preuzme ili Guangzhou Evergrande – čije je mjesto već okupirano Fabio Cannavarom – ili kinesku nacionalnu momčad.

Argentina – Čile: Najava reprize posljednja dva finala Copa Amerike!
U prošlosti je odbijao međunarodne poslove, uključujući i jednu ponudu iz Engleske, jer preferira svakodnevni intenzitet domaćeg nogometa.

To bi predstavljalo izvanredan pomak u njegovoj karijeri ako bi se odlučio za tu opciju, Kina se samo jednom u povijesti kvalificirala na Svjetsko prvenstvo.

Još u svibnju, priznao je u radio intervjuu kako se nada da će se vratiti u igru u srpnju u projektu koji mu se stvarno sviđa.

“Kada sam u prosincu napustio Manchester United, odmah sam donio odluku da želim raditi ovog ljeta. Nadam se da ću se vratiti na posao u srpnju.”

To bi u teoriji moglo značiti da je Jose Mourinho samo nekoliko tjedana od početka novog pothvata.

Učitaj još novosti