06. 07. 2019 - 12:27
PSG ponudio Neymara Real Madridu, ali OVAKAV odgovor NISU...
907
Shares
PSG ponudio Neymara Real Madridu, ali OVAKAV odgovor NISU OČEKIVALI

PSG ponudio Neymara Real Madridu, ali OVAKAV odgovor NISU OČEKIVALI

06. 07. 2019 - 12:27
0
Shares

Sve je neizvjesnija Neymarova budućnost u Barci.

Brazilac se navodno želi vratiti u klub iz kojeg je otišao prije dvije godine, ali Marca piše da su odnosi na relaciji Pariz - Barcelona nepovratno narušeni i da Nasser Al-Khelaifi ne želi prodati Brazilca Barceloni.

Barcelonin predsjednik Josep Bartomeu to je dao naslutiti na jučerašnjoj press konferenciji na kojoj je rekao da PSG ne želi prodati Neymara i da nikakvog kontakta između klubova oko tog transfera nije bilo. Dapače, Bartomeu je rekao kako smatra da je Ousmane Dembele bolji igrač od Neymara i da će na njemu klub graditi budućnost.

PSG i Barcelona već su godinama u lošim odnosima. Sve je počelo kad je Barcelona pokušala vrbovati Marca Verrattija da dođe na Nou Camp, na što je PSG odgovorio isplatom Neymarove klauzule od 222 miliona eura. Klubovi su od tada na ratnoj nozi, a PSG je dodatno pojačao animozitet tako što je nedavno ponudio Rakitiću navodno vrlo bogat ugovor koji ga čeka ako ne potpiše novi s Barcelonom. Nije Parižanima najbolje sjelo ni Barcino koketiranje s Adrienom Rabiotom dok je bio igrač PSG-a te zbog svega toga ne žele Neymara prodati Barceloni.

neymar1

Dolaskom Leonarda na mjesto sportskog direktora odnosi su se malo poboljšali, ali Marca tvrdi da Neymarov povratak u Barcu ne dolazi u obzir iako su Parižani svjesni da se moraju riješiti Brazilca. Stoga su ga ponudili Realu koji je prije mjesec dana za Neymara nudio 100 milijuna eura i Garetha Balea, ali odgovor na ponudu nikad nije dobio. PSG je čekao da vidi kako će se razviti situacija s buntovnikom Neymarom, a Real je za to vrijeme našao druga rješenja. Real je PSG-ovu ponudu odbio jer je doveo Edena Hazarda, Rodryga i Luku Jovića pa mu još jedan napadač, a osobito tako skup, nije prioritet.

Osim toga, nakon što je PSG odbio prvu Realovu ponudu, na Santiago Bernabeuu započeli su operaciju dovođenja Kyliana Mbappea. Mladi Francuz prioritet je za Real, ali tek sljedećeg ljeta jer Florentino Perez zna da ga ovog ljeta neće moći dobiti. Real se ne želi zamjeriti PSG-u kao Barcelona te se zahvalio na ponuđenom Neymaru uz dodatak da će pariški klub biti prvi koji će saznati za eventualni Realov interes za Brazilca. 

Real želi održati dobre odnose sa šeicima kako bi ih smekšao sljedećeg ljeta oko transfera Mbappea, a za Neymara u svlačionici trenutačno nema mjesta.

Učitaj još novosti