04. 07. 2019 - 16:21
Aguero otkrio što je Messi rekao svojim suigračima nakon...
907
Shares
Aguero otkrio što je Messi rekao svojim suigračima nakon poraza od Brazila

Aguero otkrio što je Messi rekao svojim suigračima nakon poraza od Brazila

Mahir Suljagic (Sport.ba)
04. 07. 2019 - 16:21
0
Shares

PORAZ od Brazila u polufinalu Copa Americe jako je pogodio Lionela Messija. Kapiten argentinske reprezentacije nakon utakmice poludio je na suđenje i poručio da su Brazilci u finale takmicenja kojem su domaćini prošli zahvaljujući sucima.

"Na ovoj Copi zvali su VAR za svako s*anje, a prilikom dvije situacije kada su trebali biti penali za nas, nije ga bilo nigdje. Nevjerojatno! Nadam se da će CONMEBOL napraviti nešto da se to promijeni, ali mislim da se to neće dogoditi jer Brazilci drže sve u svojim rukama i nije se smjelo dogoditi da ispadnu. Bila su dva čista penala za nas koja nisu dosuđena", rekao je utučeni Messi koji još čeka na prvi trofej sa seniorskom reprezentacijom Argentine.

Nakon poraza održao je govor u svlačionici, a njegove riječi novinarima je prenio Sergio Aguero.


"Leo je s nama razgovarao u svlačionici i mislim da svi znate što nam je rekao. Poručio je da naša reprezentacija ima budućnost i da se moramo okrenuti sljedećem natjecanju kojem će naša zemlja biti domaćin. Njegove riječi pomoći će mladim igračima koji su shvatili da moraju podići glavu, nastaviti boriti se i da ćemo ih mi stariji uvijek podržavati."

Učitaj još novosti