02. 07. 2019 - 22:13
Kovačićevog konkurenta Chelsea nagradio tri puta većom plaćom
907
Shares
 Kovačićevog konkurenta Chelsea nagradio tri puta većom plaćom

Kovačićevog konkurenta Chelsea nagradio tri puta većom plaćom

Mahir Suljagic (Sport.ba)
02. 07. 2019 - 22:13
0
Shares

CHELSEA je nagradio sjajnog i mladog  Rubena Loftusa-Cheeka novim, znatno boljim ugovorom kojim je Franku Lampardu kao novom šefu struke na Stamford Bridgeu osiguran vezni red.

Jučer je Mateo Kovačić službeno postao punopravni član londonskih Bluesa ostvarivši najveći transfer u povijesti hrvatskih nogometaša, a danas je Chelsea nagradio još jednog zahvalnog veznjaka.

Tek treba doći potvrda za to, ali britanski Telegraph već javlja da je sve dogovoreno i Loftus-Cheek će u narednih pet godina zarađivati 150 tisuća funti tjedno - izuzetan rast plaće ofenzivnog veznjaka koji trenutno zarađuje "samo" 60 tisuća funti tjedno.

Pretvoreno u godišnju zaradu, s dosadašnjih 3,5 milijuna eura, ovaj engleski internacionalac zarađivat će oko devet milijuna funti. Iako mu stari ugovor vrijedi do ljeta 2021. godine, Chelsea si je ovaj posao postavio kao prioritet bez obzira na to što do kraja ove godine veznjak neće kročiti na teren zbog ozljede ahilove tetive.

Loftus-Cheek se prethodne godine pokazao kao jedan od boljih u ekipi Chelseaja. Postigao je devet golova, Maurizio Sarri ga je često mijenjao s Mateom Kovačićem, a velika očekivanja od njega kad se oporavi imat će i Lampard.

Tu je i izbornik Engleske Gareth Southgate koji ga vidi kao jednog od nositelja igre na Europskom prvenstvu 2020. godine.

Učitaj još novosti