04. 07. 2019 - 14:39
MARIO HEZONJA UZEO BROJ 44 U ČAST DRAŽENA: Majka legende mu...
907
Shares
MARIO HEZONJA UZEO BROJ 44 U ČAST DRAŽENA: Majka legende mu zbog toga očitala lekciju, žestoko ga prozvala

MARIO HEZONJA UZEO BROJ 44 U ČAST DRAŽENA: Majka legende mu zbog toga očitala lekciju, žestoko ga prozvala

04. 07. 2019 - 14:39
0
Shares

U sljedećoj sezoni nosit će dres s brojem 44 

'Dražen je najveći europski igrač svih vremena. Njegov se put nastavlja upravo sada. Ovo je posebno iskustvo za mene i drago mi je što mogu nastaviti ono što je on započeo.'

Izjavio je to Mario Hezonja nakon što je službeno potpisao ugovor s Portlandom. U čast Dražena Petrovića uzeo je broj 44, kojeg je nosio dok je bio u tom klubu.

“Drago mi je što je Mario izabrao broj 44 da sve podsjeti na mog Dražena i trag kakav je ostavio u NBA ligi. Ipak je Portland klub koji ga je draftirao i u kojem je odigrao prve NBA utakmice“, izjavila je Biserka Petrović za Tportal te je poslala oštru poruku mladom košarkašu.

“Ovim putem bih mu poručila kako bih željela da se redovito odaziva u reprezentaciju kao što je to radio Dražen. Bilo bi lijepo da tako razmišlja. Ipak je u bilo kojem sportu reprezentacija svetinja. Sjetite se samo ljeta 1993. kada je Dražen, bez razmišljanja, s ozlijeđenim koljenom odlučio igrati u dresu Hrvatske kvalifikacije za Eurobasket. Mnogi igrači danas na tako nešto ne bi niti pomislili i zato poručujem Hezonji da na taj način prati Dražena i njegovu ostavštinu“, naglasila je majka pokojne košarkaške legende.

 

Učitaj još novosti