02. 07. 2019 - 21:08
Kyrgios ljut na suce: "Ja tu igram za stotine tisuća dolara, a...
907
Shares
Kyrgios ljut na suce:

Kyrgios ljut na suce: "Ja tu igram za stotine tisuća dolara, a on to sudi!?"

Mahir Suljagic (Sport.ba)
02. 07. 2019 - 21:08
0
Shares

AUSTRALAC Nick Kyrgios je u 1. kolu Wimbledona u meču protiv  Jordana Thompsona ponovo napravio show. Pobijedio je na kraju kontroverzni Nick u drami 7:6, 3:6, 7:6, 0:6 i 6:1, a kroz meč je neprestano izvodio cirkus.

U prvom setu je triput promašio udarac kroz noge i ispustio je 5:2 u tie-breaku, ali je ipak dobio set, s dva uzastopna asa.

Tijekom drugog seta se smijuljio, valjao po travi i na sve moguće načine pokušavao privući pozornost, a gledatelji su samo čekali trenutak kad će prvi put izgubiti živce.

To se dogodilo krajem trećeg seta kad je linijski sudac Thompsonu dosudio aut. Kyrgios mu je rekao da zatraži provjeru koja je pokazala da je lopta zaista dobra.

"Hoće li njega netko sad kazniti? Hoće li? Ja ovdje igram za stotine tisuća dolara, a on dosudi takav aut. Objasni mi to, molim te", urlao je Kyrgios na suca. "Ja čovjeku poklanjam poene jer mu moram reći da traži challenge. Dajte se probudite", urlao je Kyrgios na suca.

Nekoliko trenutaka ranije sucu se žalio na fotografkinju koju je optužio da priča tijekom poena.

"Žena doslovno razgovara. To nije glupo, ali to koliko je glasna jest. Nitko joj ne brani da razgovara, ali da sam ja na njezinom mjestu rekao bih si: Wow, bit ću malo tiša. Osim toga, donijela je kameru veličine mojeg reketa", žalio se Kyrgios.

Učitaj još novosti