02. 07. 2019 - 13:58
Za Barcelonu je nastupio osam puta, a osvojio je ukupno pet...
907
Shares
Za Barcelonu je nastupio  osam puta, a osvojio je ukupno pet trofeja

Za Barcelonu je nastupio osam puta, a osvojio je ukupno pet trofeja

Mahir Suljagic (Sport.ba)
02. 07. 2019 - 13:58
0
Shares

BARCELONA je danas ostala bez četiri nogometaša. Ugovori su istekli Thomasu Vermaelenu i Douglasu Pereiri te im nisu ponuđeni novi, a posudbe su istekle Jeisonu Murillu i Kevinu-Princeu Boatengu. 

Nije to ništa neobično za 1. juli, u svim klubovima se događa isto, ali jedan čovjek ipak je posebna priča kada je Barcelona u pitanju. Riječ je o Douglasu Pereiri, Brazilcu koji je u Barcelonu stigao 2014. i bio njen član sve do danas. 

U Kataloniju je stigao kao pojačanje na poziciji desnog beka, ali je vrlo brzo pokazao da se ne može nametnuti, a kako je po dolasku dobio ugovor na pet godina, bio je to velik problem za Barcelonu. 

Katalonci su ga slali po posudbama pa je imao prilike igrati u Benfici, Sporting Gijonu i Sivassporu, a između posudbi uspio je sakupiti i osam nastupa za Barcelonu.


Ipak, bez obzira na svoj status,  s Barcelonom je osvojio pet trofeja, što je svakako nevjerovatan broj za nekoga s toliko malo nastupa. Ima Douglas u svom CV-u dva naslova prvaka Španjolske, dva naslova u kupu i jednu Ligu prvaka. 

Učitaj još novosti