25. 06. 2019 - 11:03
11 BESPLATNIH: U nedjelju ih se može dovesti bez ijednog eura,...
907
Shares
11 BESPLATNIH: U nedjelju ih se može dovesti bez ijednog eura, lista je impresivna

OD BUFFONA DO BALOTELLIJA

11 BESPLATNIH: U nedjelju ih se može dovesti bez ijednog eura, lista je impresivna

Sport.ba
25. 06. 2019 - 11:03
0
Shares

U nedjelju je 30. juni, datum koji u nogometnom svijetu ima poseban značaj. Tog datuma, koji se smatra krajem sezone, istječu ugovori igračima, nakon čega oni u novi klub mogu prijeći kao slobodni igrači, bez plaćanja odštete. 

Niz je uglednih imena kojima u nedjelju završava ugovorna obaveza prema dosadašnjem poslodavcu, piše Index.hr. Neki od tih igrača nisu objavili u koji klub prelaze, ali se to zna (Diego Godin, Hector Herrera), dok su pak mnogi od onih kojima u nedjelju istječe ugovor već odlučili u koji klub će otići ali to još nisu službeno objavili.

inter-menanti-godin-733498-1

Ali tema ove priče nisu ni jedni ni drugi, nego treća kategorija uskoro slobodnih: nogometaši koji još čekaju ili važu ponude i nisu se odlučili u koji će klub prijeći. 

Od njih se može složiti jako dobra momčad: Buffon; Dani Alves, Vermaelen, Cahill, Filipe Luis - Rabiot, Ander Herrera, Ribery - Welbeck, Sturridge, Kruse. 

gigbuffon

danialves

vermaelen

garycahill

filipe-luisrabiot4

herrera

ribery

welbeck3

sturridge2

kruse

Osim Buffona, koji odlazi iz PSG-a, od golmana su slobodni još Guillermo Ochoa (Standard Liege), Santamaria (Huesca) i Adrian (West Ham). 

102231390_ochoa_724305c

Niz je braniča kojima u nedjelju istječe ugovor. Uz one u gore sastavljenoj momčadi, tu su još Juanfran, Zapata, Antonio Valencia i Alberto Moreno.

Veznjaci koji se besplatno nude na tržištu također su zanimljivi. Pored istaknutih u ekipi, tu su još Nasri i Iturraspe.

nasri

Napadači su kao i uvijek najatrkativniji: Robben, Fernando Llorente, Balotelli nadopunjuju popis koji smo počeli u sastavu slobodnih. 

robben12

tottenham-llorente

balotelli

Učitaj još novosti