25. 06. 2019 - 08:49
PUŠTEN BIJELI DIM, STIGLA I POTVRDA Neymar dogovorio sve...
907
Shares
PUŠTEN BIJELI DIM, STIGLA I POTVRDA Neymar dogovorio sve uvjete, ostale samo sitnice - ovo će biti transfer stoljeća

VRAĆA SE NA NOU CAMP?!

PUŠTEN BIJELI DIM, STIGLA I POTVRDA Neymar dogovorio sve uvjete, ostale samo sitnice - ovo će biti transfer stoljeća

Sport.ba
25. 06. 2019 - 08:49
0
Shares

Neymar će sigurno ovog ljeta napustiti Pariz, a kao naredna destinacija spominje se "Nou Camp". Tako bi se Brazilac nakon samo dvije godine odsustva mogao vratiti "kući".

Katalonski "Sport" na današnjoj naslovnici donosi informaciju da su španski prvaqci dogovorili povratak Neymara te da su preostali samo posljednji koraci kako bi se transfer zaista i realizovao. 

neymar

Klub i nogometaš se slažu, Neymar će povući tužbu protiv Barcelone, pristat će na smanjenu platu, a na Barceloni je sada da s Parižanima dogovori iznos odštete. 

Barca ne želi platiti oko 200 miliona eura koliko PSG traži. Naime, Katalonci su voljni iskeširati 100 miliona i kao dio dogovora dati Philippea Coutinha, dok Real za Neymara nudi 130 miliona i Garetha Balea ili Jamesa Rodrigueza.

neymar1

Brazilac se nedavno dovodio u vezu i s Manchester Unitedom, PSG ga je navodno ponudio engleskoj momčadi. Francuski prvak navodno je u zamjenu za Paula Pogbu ponudio Neymara koji se razišao s klupskom upravom, a predsjednik PSG-a mu je javno poručio da može ići, ali United je to odbio pa je Barcelona ponovno prva opcija. 

skysports-neymar-kylian-mbappe-4304394

"Sport" otkriva i to da je Neymar trenutno u Brazilu, gdje je u tijeku Copa America, ali da se krije od javnosti pa još nije bio ni na jednoj utakmici svoje reprezentacije. Podsjetimo, najbolji brazilski igrač propušta južnoameričko prvenstvo zbog ozljede zgloba koju je dobio u jednoj od pripremnih utakmica.

Sigurno da bi njegov eventualni povratak na "Nou Camp" bio apsolutno spektakluran...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti