24. 06. 2019 - 22:34
NAVIJAČI MILANA SU U ŠOKU: NEĆETE VJEROVATI TKO SE VRAĆA U KLUB!
907
Shares
NAVIJAČI MILANA SU U ŠOKU: NEĆETE VJEROVATI TKO SE VRAĆA U KLUB!

NAVIJAČI MILANA SU U ŠOKU: NEĆETE VJEROVATI TKO SE VRAĆA U KLUB!

Mahir Suljagic (Sport.ba)
24. 06. 2019 - 22:34
0
Shares

AC Milan pravi je talijanski i europski gigant, ali posljednje godine bile su za zaborav. Navijači su razočarani jer im voljeni klub već godinama praktički luta dok pada u totalnu prosječnost…

NOVI POČETAK
Rossoneri su prije nekoliko dana predstavili novog trenera, a on se zove Marco Giampaolo. Ovaj 51-godišnji strateg vrlo uspješno vodio je Sampdoriju, a sada ga čeka najveći ispit u trenerskoj karijeri. No, čini se kako Milan opet dobiva trenera koji se tek uči na velikanu. Čisto za usporedbu, Inter je predstavio Contea koji ima golemog iskustva u vođenju Juventusa, Chelseaja i reprezentacije Italije. Juve je predstavio Sarrija koji se dokazao u Napoliju, pa i u Chelseaju. Napoli također na klupi ima velikana, a on je Ancelotti.

Na neki način i Allegri je bio ‘početnik’ kad je 2010. godine došao u Milan, ali tada je ondje bila snažna ekipa s kojom je bez problema osvojio Scudetto u prvoj sezoni. Financijski problemi značili su da će Rossoneri pasti u prosječnost, a treneri su se samo nizali: Seedorf, Inzaghi, Mihajlović, Brocchi, Montella i Gattuso, to su sve treneri koji nisu imali previše iskustva prije vođenja velikana kao Milan. I sada opet ista priča, ali navijače je dodatno šokirala današnja informacija.


 
Naime, u klub bi se trebao vratiti Daniele Bonera, bivši branič Milana koji je već četiri godine član španjolskog Villarreala. La Gazzetta dello Sport donosi kako je Boneri ponuđena pozicija asistenta novom treneru Milana, Giampaolu. Malo je reći kako su navijači neugodno iznenađeni.

Upravo je taj Bonera bio često na meti raznih kritičara zbog zaista očajnih izvedbi u dresu Milana. Zanimljivo, član Milana bio je čak devet godina. Vraća se legendarni ‘Lord’ Bonera.

Učitaj još novosti