20. 06. 2019 - 17:50
Aktualni europski prvaci krenuli po Barceloninu megazvijezdu:...
907
Shares
Aktualni europski prvaci krenuli po Barceloninu megazvijezdu: Na Anfield stiže 'ubojica' vrijedan 150 milijuna eura

Aktualni europski prvaci krenuli po Barceloninu megazvijezdu: Na Anfield stiže 'ubojica' vrijedan 150 milijuna eura

Mahir Suljagic (Sport.ba)
20. 06. 2019 - 17:50
0
Shares

Liverpool je s 4-0 ove sezone izbacio Barcelonu na putu do naslova europskog prvaka, a navijači i igrači još su im se nakon toga i rugali. Sada pak žele osigurati i za iduću sezonu, a pojačanje su pronašli upravo u Barceloni, u vidu igrača na kojeg Ernesto Valverde ne računa.

Jurgen Klopp je bacio oko na Ousmanea Dembelea kojeg je i otkrio dok je bio trener Borussije Dortmund i zna kako diše. Klopp vjeruje kako bi se Dembele savršeno uklopio u momčad Liverpoola i dodatno osnažio konkurenciju.


Francuski reprezentativac je brz, polivalentan i ima neupitni talent kojeg bi u Liverpoolu znali probuditi. 22-godišnji napadač je ove sezone odigrao 42 utakmice i zabio 14 golova i upisao devet asistencija. Bio bi idealna zamjena za Sadia Manea ili Mohameda Salaha ako netko od njih ode iz kluba.

'El Mosquito' ili 'komarac', kako zovu Dembelea, se nikada nije uklopio u Barcelonu i Katalonci više ne računaju na njega. Barca bi za njega mogla tražiti 150 milijuna eura koliko su u njega i uložili prije dvije godine.

Liverpool bi za njega platio 100 milijuna, a dodatnih 50 milijuna bilo bi bilo bi isplaćeno kroz razne bonuse koji bi ovisili o napadačevim nastupima tijekom sezone. Dembele naravno ne bi imao ništa protiv ujedinjenja s Kloppom u redovima aktualnih europskih prvaka.

Učitaj još novosti