07. 06. 2019 - 12:20
IPAK NIŠTA OD INTERA Na Old Trafford stigla ponuda od 70...
907
Shares
IPAK NIŠTA OD INTERA  Na Old Trafford stigla ponuda od 70 miliona eura – Lukaku korak od velikog transfera!

ŽELE GA U NAPULJU

IPAK NIŠTA OD INTERA Na Old Trafford stigla ponuda od 70 miliona eura – Lukaku korak od velikog transfera!

Sport.ba
07. 06. 2019 - 12:20
0
Shares

Špekulacije koje povezuju zvijezdu Manchester Uniteda Romelu Lukakua s Napolijem su u porastu. Inter se smatrao prvim kandidatom za njegov potpis nakon što su pokazali interes za Belgijanaca, nakon što je priznao da bi jednog dana volio igrati u Seriji A.

romelu-lukaku-solskajer

Međutim, s obzirom da je Inter naizgled vrlo blizu sklapanja dogovora za Rominog Edina Džeku, čini se da se njihovo interesovanje za Lukakuom donekle ohladilo. U posljednja 24 sata Napoli je ušao u ovu utrku, a mnogi izvori sada prijavljuju njihov interes za njega.

dzeko2-1

Sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli održao je sastanak s tvrtkom P&P Sports, koja upravlja Lukakuom, piše "Gazzetta dello Sport". Giuntoli je spreman ponuditi 70 miliona eura za Lukakua, dok pripremaju ugovor za napadača u vrijednosti od 10 miliona eura po sezoni.

“Sportski direktor je obavijestio kolegu da bi Napoli bio spreman pregovarati s engleskim klubom ako se odluče staviti napadača na tržište, tako da postoji volja, a i želja da ga se pokuša dovesti, jer belgijski napadač odgovara profilu napadača kojeg je zatražio Carlo Ancelotti, a na prvom sastanku s Unitedom, Giuntoli će se predstaviti s ponudom od 70 miliona eura, dok bi bio spreman pustiti igrača da potpiše ugovor od četiri godine s 10 miliona eura neto po sezoni.”

romelu-lukaku-7591(Sport.ba)

Učitaj još novosti