03. 06. 2019 - 11:41
VELIKAN SE ODLUČIO NA RADIKALAN POTEZ Maminom sinu nude...
907
Shares
VELIKAN SE ODLUČIO NA RADIKALAN POTEZ Maminom sinu nude bogatstvo, a svojim igračima su srezali plate

RABIOT SELI U UNITED?!

VELIKAN SE ODLUČIO NA RADIKALAN POTEZ Maminom sinu nude bogatstvo, a svojim igračima su srezali plate

Sport.ba
03. 06. 2019 - 11:41
0
Shares

Manchester United ponudio je Adrienu Rabiotu ugovor od 170 thiljada funti sedmično, piše engleski "Mirror" i navodi kako ga Crveni đavoli žele što prije priključiti svom timu.

Razmaženoj zvijezdi Paris Saint-Germaina majka Veronique već mjesecima ne uspijeva pronaći novu sredinu. Nakon svađe s PSG-om koji je njenom sin strogo zabranio pristup svlačionici pokušala je u nekoliko navrata pronaći novi klub, ali dosad nije imala uspjeha. To bi se uskoro moglo promijeniti. 

rabiot2

Čelnici Uniteda svim su nogometašima u klubu srezali plate za 25% nakon što nisu osigurali plasman u Ligu prvaka, a sada su se odlučili na dovođenje PSG-ova odmetnika koji bi, u slučaju da pristane na ponuđeni ugovor, postao jedan od najplaćenijih igrača u svlačionici. 

Više od njega i dalje bi zarađivao Alexis Sanchez, kojeg se United želi što prije riješiti baš zbog velikog ugovora, a tu su još Paul Pogba, David De Gea i Romelu Lukaku od nogometaša za koje nije isključeno da sljedeću sezonu neće dočekati u dresu Crvenih vragova. Naime, Pogba je na meti Reala, De Geu silno žele u Parizu, dok Lukaku očijuka s Interom. 

sanchez

Rabiot nije igrao pet mjeseci, klub ga odbija staviti na teren dok se situacija ne popravi, ali on i majka traže izlaz. Ugovor u Parizu ističe mu ovog ljeta tako da za novi klub može potpisati bez odštete

Tottenham su odbili jer je "ispod njegove razine", s Barcelonom su bili nadomak dogovora, ali je Adrienova majka inzistirala na tome da mu se garantuje neigranje na poziciji "šestice" što su Katalonci odbili. U Juventusu je za sina tražila ogromnu platu, pregovarali su i s Realom iz Madrida, a kada su ispucali sve velikane obratili su se manjim klubovima.

rabiot

No i tamo nije uspjela srediti sinu novi angažman. Real Betis ubrzo nakon početka pregovora shvatio je da si ne može priuštiti primanja koja Adrien i Veronique zahtijevaju, ali sada se otvorila opcija s Unitedom kojem očito nije problem ispoštovati uvjete takvog ugovora. Izgleda da je spas na vidiku...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti