31. 05. 2019 - 09:03
REAL SE BAŠ NE ŠALI Sve je gotovo, potpisuje momak vrijedan 40...
907
Shares
REAL SE BAŠ NE ŠALI Sve je gotovo, potpisuje momak vrijedan 40 miliona eura: Očekuje se skorašnji dolazak Hazarda, ali i Jovića!

MENDY STIŽE U MADRID

REAL SE BAŠ NE ŠALI Sve je gotovo, potpisuje momak vrijedan 40 miliona eura: Očekuje se skorašnji dolazak Hazarda, ali i Jovića!

Sport.ba
31. 05. 2019 - 09:03
0
Shares

Kao što se ranije pretpostavljalo, Real Madrid je sada i dovršio transfer trećeg pojačanja za narednu sezonu.

Nakon što su ranije dogovorili dolazak Rodryga Goesa i Edera Militaa, novo pojačanje za Kraljevski klub stiže iz Francuske. Predsjednik Florentino Perez dogovorio je transfer lijevog beka Lyona, Ferlanda Mendya, koji postaje novi igrač u svlačionici Zinedinea Zidanea.

Nakon što su ranije dogovorili uvjete suradnje 23-godišnji francuskim reprezentativcem, koji je ove sezone debitovao pod Didierom Deschampsom, sada su ova dva kluba dogovorili cijenu odštete.

mendy-lyon

'Lavovi' će od ovog transfera inkasirati 40 miliona eura, uz još određeni iznos dodatnih bonusa koji zasad nije otkriven, prenose francuski i španski mediji, a dodaju kako bi Los Blancosi uskoro trebali predstaviti i još jedno veliko pojačanje.

Vjerovatno je riječ o Edenu Hazardu, kojeg se također očekuje uskoro u Madridu. Bitno je napomenuti da je vrlo blizu Kraljeva i sjajni Luka Jović.

sarri-hazard

jovic

Francuski klub već ima spremnu zamjenu za Mendya, u vidu Romaina Perrauda, koji je ovu sezonu proveo u PARIS FC-u, a inače je igrač Nice. Perraud je prva meta novog trenera Sylvinha i sportskog direktora Juninha Pernambucana.

Učitaj još novosti