22. 05. 2019 - 14:22
RASKOL U PARIZU Mbappe bijesan na Tuchela: Više ga ništa neće...
907
Shares
RASKOL U PARIZU Mbappe bijesan na Tuchela: Više ga ništa neće zadržati na Parku prinčeva, imamo li već transfer stoljeća?!

DON BALON

RASKOL U PARIZU Mbappe bijesan na Tuchela: Više ga ništa neće zadržati na Parku prinčeva, imamo li već transfer stoljeća?!

Sport.ba
22. 05. 2019 - 14:22
0
Shares

Kylian Mbappe prije nekoliko mjeseci rekao je kako nema šanse da ode iz PSG-a, ali sad je, čini se promijenio mišljenje. Razlog? Ljutit je na Thomasa Tuchela s kojim navodno ima vrlo hladan odnos.

Nedavno je zbunio javnost dvosmislenom izjavom o „preuzimanju veće odgovornosti u Parizu ili negdje drugdje“, a sad je procurila informacija zašto se premišlja o odlasku. Njegov otac otkrio je kako je ranije želio otići u Real Madrid „zatvorenih očiju“, ali na koncu je ostao u domovini jer je PSG trebao biti nacionalni projekt, a on bi predvodio skupinu ponajboljih francuskih igrača u jednoj ekipi.

neymar-mbappe-psg

PSG mu je trenutno dovoljno dobar, ali želi napraviti idući korak, no smatra kako PSG nije spreman za osvajanje Lige prvaka. Također, bijesan je na Tuchela jer mu je uništio šansu za Zlatnu kopačku u tekućoj sezoni, odnosno za najboljeg strijelca u evropskim ligama, piše Don Balon.

kylian-mbappe

Mbappe mu zamjera što ga je izostavio iz udarne momčadi za utakmice protiv Nantesa i Strasbourga te mu oduzeo šansu da prestigne Messija na ljestvici najboljih eurostrijelaca. Argentinac je sezonu u ligi završio s 36 golova, a Mbappe sA četiri manje i zato mladi francuski čudotvorac želi svom sunarodnjaku Zidaneu…

Učitaj još novosti