22. 05. 2019 - 00:40
GOAL I SKY SPORT OBJAVILI Juventus postigao dogovor s jednim...
907
Shares
GOAL I SKY SPORT OBJAVILI Juventus postigao dogovor s jednim od najboljih veznjaka planete, ovo je jasan znak da Pjanić odlazi

SERGEJ VRLO BLIZU TORINA

GOAL I SKY SPORT OBJAVILI Juventus postigao dogovor s jednim od najboljih veznjaka planete, ovo je jasan znak da Pjanić odlazi

Sport.ba
22. 05. 2019 - 00:40
0
Shares

Srpski reprezentativac i fudbaler Lazija, Sergej Milinković-Savić, prema pisanju italijanskih medija nalazi se blizu prelaska u torinski Juventus.

Sjajni veznjak je dobrim igrama u rimskom velikanu skrenuo pažnju na sebe i brojni veliki evropski klubovi se interesuju za njegove usluge, a kako su prenijeli italijanski mediji, on se već dogovorio s Juventusom i trebalo bi uskoro da postane njihov igrač. Tako barem tvrde Goal.com i talijanski Sky Sport.

sergej-lazio

Fabio Paratići ima jasan plan za ljetnji prelazni i već je krenuo u napad na prvu metu – Sergeja Milinković-Savića. Kako kažu posljednje informacije sa "Čizme", srpski fudbaler i Juventus su uspjeli da se dogovore i čeka se samo da Claudio Lotito odredi cijenu za Sergeja.

Prošle godine, prvi čovjek Lazija nije želio da čuje za pregovore ukoliko klub ne ponudi 100 miliona eura i ukoliko bude nastavio s takvom politikom, biće izuzetno teško doći do dogovora.

sergej1

Ukoliko Sergej stigne u Torino, velika je vjerovatnoća da Miralem Pjanić i definitivno napušta Torino. Za našeg reprezentativca se interesuju brojni velikani, ponajviše PSG i Real Madrid.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti