22. 05. 2019 - 00:32
IPAK NIŠTA OD REALA Luka Jović neće pojačati Kraljeve, razlog...
907
Shares
IPAK NIŠTA OD REALA Luka Jović neće pojačati Kraljeve, razlog je nevjerovatan

EINTRACHT TRAŽI ČAK 100 MILIONA EURA

IPAK NIŠTA OD REALA Luka Jović neće pojačati Kraljeve, razlog je nevjerovatan

Sport.ba
22. 05. 2019 - 00:32
0
Shares

Iako se vjerovalo da je dovođenje Luke Jovića najsigurnija opcija ovog ljeta za Real u napadu, Eintracht je neugodno iznenadio madridski klub kada je zatražio za njega čak stotinu miliona eura.

jovic-rebic

Mladi 21-godišnji srpski napadač postigao je 17 golova u Bundesligi ove sezone i bio jedan od ključnih igrača Eintrachta na putu do polufinala Evropske lige, zbog čega je postao iznimno tražen na nogometnom tržištu.

Povezivalo ga se s Barcelonom, a u posljednje vrijeme u španskim medijima poput "Marce" njegov prelazak u Real proglašavan je gotovo sigurnim. Ipak, ovih dana čini se da se situacija promijenila, jer je Eintracht za njega zatražio čak stotinu miliona eura.

jovic

Uprkos talentu, to je ipak malo previše za igrača koji se nije dokazao igrajući na najvišem  nivou, poput Lige prvaka ili nogometnog SP-a, pa su u Realu odlučili da za njegov dolazak ne daju ni približan novac.

Tako je operacija dovođenja Jovića zapela, no ljetni prijelazni rok nije ni počeo, ima još gotovo tri mjeseca za postizanje kompromisa između Eintrachta i Reala...

Učitaj još novosti