21. 05. 2019 - 18:21
MAŠINA ZA ASISTENCIJE DOLAZI U ARSENAL ZA PRAVI SITNIŠ Mijenja...
907
Shares
MAŠINA ZA ASISTENCIJE DOLAZI U ARSENAL ZA PRAVI SITNIŠ Mijenja Mesuta Ozila koji je razgoropadio čelnike Topnika

HAKIM ZIYECH SANJA O TOPNICIMA

MAŠINA ZA ASISTENCIJE DOLAZI U ARSENAL ZA PRAVI SITNIŠ Mijenja Mesuta Ozila koji je razgoropadio čelnike Topnika

Sport.ba
21. 05. 2019 - 18:21
0
Shares

Arsenal je u posljednjih nekoliko sedmica bio jako povezan s transferom zviejzde Ajaxa Hakimom Ziyechom i on bi mogao biti čovjek koji će dugoročno da popuni poziciju Mesut Ozila.

ziyech-tadic-ajax

Prema "Daily Expressu", očekuje se da će Topnici poslati ponudu za 26-godišnjaka ovog ljeta, nakon što su bili impresionirani njegovim nastupima tijekom ove sezone.

Pomenuti list podsjeća da je Marokanac čak i otkrio da je njegov ‘san’ jedan dan zaigrati za londonskog velikana, kao što je rekao za Ajax TV: “Pa imam dva kluba. To su Arsenal i Barcleona. To je moj san.”

ajax-debeek-ziyech"BBC Sport" navodi da je Ajax već najavio da će Ziyech napustiti klub ovog ljeta, a Arsenal je među dugom listom potencijalnih kupaca, koji također uključuju Bayern, Liverpool i Manchester United.

Čini se da Topnici već imaju prednost u ovoj sagi transfera s obzirom na vlastito priznanje krilnog igrača u vezi sa njegovim preferiranim odredištem i mogao bi pomoći u rješavanju velikog problema u redovima Unai Emeryja.

emery-ozil

"Metro Sport" izvještava da bi Mesut Ozil mogao biti na izlaznim vratima "Emiratesa" ovog ljeta, nakon što mu je klub izdao ultimatum – potpiši ugovor ili ćeš biti prodan na ljetnom prijelaznom roku.

skysports-mesut-ozil-arsenal-4530759

Njemački veznjak još uvijek ima dvije godine u svom postojećem ugovoru s Arsenalom, ali ako ne bude želio da im posveti budućnost nakon toga, možda je ovo pravo vrijeme da se unovči.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti