15. 05. 2019 - 08:05
Izuzetno emotivan oproštaj Džeke i društva od De Rossija: Evo...
907
Shares
Izuzetno emotivan oproštaj Džeke i društva od De Rossija: Evo šta su priredili posljednjoj legendi Rome

ŠPALIR ZA KRAJ PREDIVNE BAJKE

Izuzetno emotivan oproštaj Džeke i društva od De Rossija: Evo šta su priredili posljednjoj legendi Rome

Sport.ba
15. 05. 2019 - 08:05
0
Shares

Daniele De Ross), nakon 18 sezona i 615 utakmica odigranih za Romu, neće više nositi dres "Vučice".  Tim povodom Džeko i društvo su mu priredili lijep špalir, svi su nosili dresove s njegovim prezimenom na leđima, što je posebno dirnulo De Rossija.

- Da mogu vratiti vrijeme ponovo bih odabrao da nosim Romin dres. Žao mi je samo što je jedna izvanredna generacija, čiji sam bio dio, nije osvojila neki značajan trofej, jer je to svakako zaslužila, mnogo više od nekih drugih klubova - rekao je odlazeći kapiten "Vučice".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? A standing ovation from the whole #ASRoma squad for Daniele De Rossi ♥️????????

A post shared by AS Roma (@officialasroma) on

De Rossi je potom otkrio da bi volio biti trener.

- Znam koliko godina imam i šta to znači u nogometu, tako da sam svjestan i odluke čelnika kluba, koji su mi ponudili da radim u upravi kluba. Volio bih biti trener, ne vidim sebe odmah kao direktora, ali bi to imalo smisla ovdje u Romi. Moram učiti, ovo će biti dug put. Ipak, ja se i dalje osjećam kao nogometaš, tako da ću po završetku sezone otići na odmor, za vrijeme koga uopće neću misliti na nogomet, a potom ću u dogovoru s porodicom i menadžerom odlučiti o nastavku karijere - rekao je De Rossi.

Učitaj još novosti