08. 05. 2019 - 09:16
STENJALI I PSOVALI U KAMERU KAO DA NISU LJUDI: Hrvat Lovren i...
907
Shares
STENJALI I PSOVALI U KAMERU KAO DA NISU LJUDI: Hrvat Lovren i Shaqiri slavili pobjedu na OGAVAN način i izazvali salve NEGATIVNIH komentara! (VIDEO)

STENJALI I PSOVALI U KAMERU KAO DA NISU LJUDI: Hrvat Lovren i Shaqiri slavili pobjedu na OGAVAN način i izazvali salve NEGATIVNIH komentara! (VIDEO)

08. 05. 2019 - 09:16
0
Shares

Fudbaleri Liverpoola deklasirali su Barcelonu 4:0 (1:0) na "Anfieldu" u revanšu polufinala Lige šampiona i, poslije poraza na "Nou Campu" od 0:3, plasirali se u veliko finale! To je senzacija, pogotovo kada se zna da Redsi nisu mogli računati na Salaha i Firmina.

klopp-origi

Čudo se dogodilo! Četa Jurgena Kloppa uspjela je nadoknaditi ogroman minut i to protiv ponajboljeg evropskog kluba, te su najvjernijim navijačima priredili spektakularan preokret!

origi-shaqiri-liverpool

Liverpool će 1. juna na stadionu Atletico Madrida "Wanda Metropolitano" igrati u finalu s boljim iz dvomeča između Ajaxa i Tottenhama, koji revanš u Amsterdamu igraju večeras.

origi-barcelona

Nakon spektakularne pobjede, na "Anfieldu" je uslijedila prava ludnica. Fudbaleri su zajedno s navijačima slavili prolaz u finale, a slavlje se sa stadiona prenijelo i u svlačionicu Redsa. 

liverpool

Dvojica najveselijih bili su Hrvat Dejan Lovren i Švicarac Xherdan Shaqiri, koji su iz svlačionice pravili video klipove i ''kačili'' na društvene mreže. Snimak na kome vidimo reprezentativce Švicarske i Hrvatske kako stenju i psuju u kameru zgrozio je fudbalsku javnost. Najveći broj komentara bio je negativan. 

Nekoliko minuta kasnije Hrvat Lovren je radio live prenos iz svlačionice na kome je snimio svog saigrača potpuno golog. Što je previše - previše je...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti