08. 05. 2019 - 12:11
DAJTE MU 2 SEZONSKE ZA IDUĆU SEZONU I 2 ZA FINALE Ne nose svi...
907
Shares
DAJTE MU 2 SEZONSKE ZA IDUĆU SEZONU I 2 ZA FINALE Ne nose svi heroji crvene dresove: Ovo je neopjevani junak Liverpoola (VIDEO)

MALAC ZALUDIO FANOVE REDSA

DAJTE MU 2 SEZONSKE ZA IDUĆU SEZONU I 2 ZA FINALE Ne nose svi heroji crvene dresove: Ovo je neopjevani junak Liverpoola (VIDEO)

Sport.ba
08. 05. 2019 - 12:11
0
Shares

Izgleda da ne nose svi heroji crvene dresove. Dok se svijet divio Liverpoolovim igračima za sionćnju čudesnu utakmicu protiv Barcelone kojom su izborili plasman u finale Lige prvaka, nekoliko pedantnijih navijača pronašli su jednog neopjevanog junaka.

1

Ovaj majstor zaslužio je također biti u zagrljaju s Kloppom, Salahom i društvom i pjevati You'll Never Walk Alone pred Kopom te kupiti hvalospjeve za svoj majstorski potez. Cijeli Liverpool danas slavi ovog skupljača lopti na društvenim mrežama.

61683537-jurgen-klopp-liverpool-afp-salah-milner-vandijk

Njegova uloga u ključnom četvrtom golu kojim su Redsi potvrdili plasman u finale bila je presudna, smatraju zaluđeni navijači najluđeg kluba na svijetu.

klopp-origi

Njegova reakcija i njegov britki um bili su u najmanju ruku jednako zaslužni za briljantnu asistenciju Trenta Alexandera-Arnolda jer je postavio loptu na korner što je brže mogao kako bi se igra u trenucima kad su Redsi lomili susret neometano nastavila.

jurgen-klopp-celebrates-liverpool-comeback-win

Također, pobrinuo se da lopta koja je ostala u terenu što prije završi kod njega, pa sudac nije morao prekidati igru i tako razbijati ritam u kojem je Liverpool u tim trenucima bio.

liverpool

Pohvalio ga je čak i legendarni Graeme Souness analizirajući utakmicu iz studija.

origi-barcelona

„Gledajte ovo, zaokružit ćemo ga“, najavio je svojim gledateljima. „Lopta izađe u korner, oni ju prate, gledajte skupljača lopti, već je na svom mjestu", pričao je.

liverpool

„Alexander – Arnold ju spusti, počne pripremati zalet i shvati da nekoliko igrača Barce nije postavljeno. Okrenuli su mu leđa, to se ne smije raditi.“

divockorigi-cropped-s835aq2q3kf012vjr0pfbap1aLiverpoolova legenda nije ni tu stala s pohvalama, nego je poentirala „Malom dajte dvije sezonske ulaznice za iduću sezonu i dvije ulaznice za finale za asistenciju.“

Malo koji navijač Liverpoola se ne bi s time složio.

Učitaj još novosti