06. 05. 2019 - 09:11
BOMBETINA IZ ITALIJE Juve svim silama se želi riješiti Pjanića...
907
Shares
BOMBETINA IZ ITALIJE Juve svim silama se želi riješiti Pjanića kako bi doveo idealnog saigrača Ronaldu: U Torino stiže jedan od najtraženijih, OVO JE ZVIJER koja ih može odvesti na krov Evrope

PAUL POGBA VELIKA ŽELJA STARE DAME

BOMBETINA IZ ITALIJE Juve svim silama se želi riješiti Pjanića kako bi doveo idealnog saigrača Ronaldu: U Torino stiže jedan od najtraženijih, OVO JE ZVIJER koja ih može odvesti na krov Evrope

Sport.ba
06. 05. 2019 - 09:11
0
Shares

Miralem Pjanić se tokom čitave sezone povezuje s odlaskom iz Juventusa i transferom u Real Madrid ili PSG, a sada je konačno progovorio o tome…

pjanic

"PSG je jedan od osam najvećih evropskih klubova. Oni žele konačno da ostvare veliki cilj, a to je osvajanje Lige šampiona. Takav klub je sigurno privlačan za svakog fudbalera".

"Imaju sjajan projekat, sjajne igrače i ambiciju da osvoje Ligu šampiona, tako da mislim da imaju realne šanse da ostvare taj cilj. To je ekipa koju svi respektuju. Ako vas oni pozovu, sigurno da ćete saslušati šta imaju reći".

pjanic-juventusPitali su ga razmišlja li o napuštanju Juventusa.

"Sve je moguće u fudbalu. U Italiji sam već osam godina i član sam velikog kluba kakav je Juventus. Ako svi budu saglasni, možemo razgovarati o odlasku, ali trenutno ne razmišljam o tome. Samo želim završiti sezonu i otići na odmor. Mogu samo reći da je moj san u narednih nekoliko sezona da osvojim Ligu prvaka", kazao je Pjanić za francusku televiziju Canal +.

pjanic-ronaldo

Međutim, Stara dama ima nešto drugačije planove za bh. reprezentativca. Naime, talijanski prvaci silno žele Paul Pogbu, a spremni su uključiti i Mireta u sam transfer, tvrdi "La Stampa".

eriksen-pogba

Talijani navode kako je moguće da će Juventus žrtvovati Miralema Pjanića i prodati ga kako bi se oslobodilo mjesto za Pogbu, bivšeg igrača torinskog kluba. Talijanski prvak u Pogbi vidi idealnog partnera Cristianu Ronaldu u lovu na Ligu prvaka.

pogba-dybala

Pogba s Manchester Unitedom nije izborio Ligu prvaka i ne planira još jednu sezonu izgubiti na "Old Traffordu" bez trofeja. Želi napustiti klub, a uz Juventus rado bi ga doveo i Real. 

pogba3

Juventus, klub u kojem je Pogba igrao od 2012. do 2016. godine, trebao bi za francuskog veznjaka platiti 100 miliona eura, pet miliona manje nego za koliko ga je prodao Unitedu u kolovozu 2016. godine. 

pogba-cristiano-ronaldo

Jučer je o Pogbi u Juventusu pisao i "Tuttosport" koji je naveo da je Francuz jedan od šestorice nogometaša koje trener Massimiliano Allegri želi dovesti. Ostali su Adrien Rabiot (PSG), Isco (Real Madrid), Tanguy Ndombele (Lyon), James Rodriguez (Real) i Matthijs De Ligt (Ajax). Izuzetni momci, zar ne?!

rabiot5

isco

tanguy-ndombele

jamesrodriguez2

deligt-ajax1

(Sport.ba)

Učitaj još novosti