04. 05. 2019 - 05:15
RUSKA KIM KARDAŠIJAN TVRDI 'Bolja sam od originala' ČEKAJTE...
907
Shares
RUSKA KIM KARDAŠIJAN TVRDI 'Bolja sam od originala' ČEKAJTE TEK DA VIDITE OSTALE FOTKE!

ANASTASIJA KVITKO

RUSKA KIM KARDAŠIJAN TVRDI 'Bolja sam od originala' ČEKAJTE TEK DA VIDITE OSTALE FOTKE!

04. 05. 2019 - 05:15
0
Shares

Dvadesetdvogodišnja Anastasija Kvitko iz Rusije, koja sada živi u Los Anđelesu, odbila je savjet modne agencije da smrša, jer smatra da ima savršeno tijelo.

2

Ruska dvojnica Kim Kardašijan odbila je savjet modne agencije za koju radi da se podvrgne operacijama i dijeti.  

Dvadesetdvogodišnja Anastasija Kvitko iz Rusije nedavno se preselila u Los Anđeles, gde je odbila savet agencije da smrša, jer smatra da ima savršeno tijelo.     

3

Ona je tako kritikovala i Kim Kardašijan navodeći da je američka rijaliti zvijezda po ljepoti daleko iza nje. 

- Sviđa mi se Kim, ali ne volim kada nas porede. Moje tijelo je sportske građe, mišiće sam dobila zahvaljujući treniranju, moja zadnjica je najlepša na svijetu, a na licu nemam nikakve estetske zahvate.

4

Kako kaže Kvitkova, samo je pitanje vremena kada će biti poznatija od Kim.

5

6

7

8

9

10

11

12

KIM SLOBODNO ZABORAVITE : Nevjerovatna Kylie pokazala obline koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Kylie Jenner je zaista prava bomba, a to je još jednom dokazala galerijom slika koje je objavila na Instagramu. Naime, na sebi je imala maleni bijeli top koji je uparila s drečavo-rozim kožnim pantalonama koje su savršeno isticale njene obline. 

1Skrolajte do dna da vidite kakve to obline posjeduje ova mlada dama, ostat ćete bez riječi.

SAMO ZA ONE S JAKIM SRCEM: Kylie Jenner u nikad provokativnijem izdanju, zadnjica u prvom planu (FOTO)

2

3

4

Nakon što je osvojila mjesto na Maximovom popisu sto najzgodnijih žena svijeta, Kylie Jenner otišla je na večeru s prijateljicom Jordyn Woods u Zapadnom Hollywoodu.

5

6

7

8

9

Za tu priliku 20-godišnja starleta odjenula je sportski grudnjak, termo-tajice s potpisom Alexandera Wanga te prozirne štikle.

10

11

12

Iako je pogled sprijeda na obline koje su je proslavile bio prilično upečatljiv, onaj straga teško ćete zaboraviti. Kad je riječ o stražnjici, Kylie bez imalo problema može konkurirati polusestri Kim Kardashian, kojoj je guza postala zaštitni znak.

13

Kylie je prije sedam mjeseci rodila kćer Stormi, a tijekom cijele trudnoće nije željela potvrditi da je prinova na putu. Otac djeteta je reper Travis Scott.

14

Na Maximovoj listi sto najzgodnijih žena našle su se sve sestre Kardashian i Jenner, osim najstarije Kourtney Kardashian. 

15U rozim kožnim pantalonama Kylie je imala šta da pokaže.

Jenner je s najboljom frendicom Jordyn Woods predstavila novu kolekciju odjeće pod brandom “Secnd Nture” koja je u prodaju izašla 30. augusta. 

16

17

18

Frendice su obavile slikanje za službenu internetsku stranicu branda, a Kylie je već sad privukla pažnju fanova samim time što je objavila slike sebe na Instagramu. 

Učitaj još novosti