26. 04. 2019 - 19:01
SADA JE DEFINITIVNO GOTOVO: PSG doveo ogromno pojačanje iz...
907
Shares
SADA JE DEFINITIVNO GOTOVO: PSG doveo ogromno pojačanje iz Manchester Uniteda, jurišat će po još jednog kapitalca

PSG

SADA JE DEFINITIVNO GOTOVO: PSG doveo ogromno pojačanje iz Manchester Uniteda, jurišat će po još jednog kapitalca

Sport.ba
26. 04. 2019 - 19:01
0
Shares

Tomas Tuchel podhitno treba dovesti veznjake, a izgleda da je krenuo dobrim stopama.tuchel

Nijemac je u januaru dobio Leandra Paredesa iz Zenita, ali pored njega u timu na raspolaganju ima još samo Veratija od centralnih i defanzivnih veznih igrača, Rabio je zamrznut, jer nije htio da potpiše novi ugovor.

paredes

Tu su još mladi Nkunku i Tufiki, ali Tuhel ne računa ozbiljnije na njih, pa je upravi stavio do znanja da su pojačanja u vezni neophoda za narednu sezonu.

Jedno je praktično već dogovoreno, kako tvrde mediji u Francuskoj, a to je Ander Erera iz Mančester junajteda. Već neko vrijeme se priča o ovom transferu, Španac ostaje bez ugovora na "Old Trafordu", dobio je daleko bolje uslove od "Svetaca" i uskoro će sve biti ozvaničeno.

herrera

Erera će sa Pari sen Žermenom potpisati ugovor na četiri ili čak pet godina, a PSŽ se tu neće zaustaviti sa pojačavanjem veznog reda.

Naime, nakon što je postignut dogovor sa Ererom, uprava se okrenula ka Alanu iz Napolija, koji je odavno želja Parižana i prema pisanju medija u Francuskoj, pregovori oko kupovine Brazilca su ubrzani.

Vidjet ćemo da li će De Laurentis popustiti pred upornim "Svecima", koji su izgleda baš rešili da Alana presele na "Park prinčeva".

allan-napoli

(Sport.ba)

Učitaj još novosti