26. 04. 2019 - 16:05
ŠEIK DONIO RADIKALAN POTEZ Iz Pariza odlaze neke od najvećih...
907
Shares
ŠEIK DONIO RADIKALAN POTEZ Iz Pariza odlaze neke od najvećih zvijezda, prvo pojačanje je sjajno i stiže iz Reala

COURTOIS BI TREBAO ZAMIJENITI BUFFONA

ŠEIK DONIO RADIKALAN POTEZ Iz Pariza odlaze neke od najvećih zvijezda, prvo pojačanje je sjajno i stiže iz Reala

Sport.ba
26. 04. 2019 - 16:05
0
Shares

Bolno ispadanje od Manchester Uniteda u Ligi prvaka upalilo je alarm u Parizu, cijela momčad, izuzev naravno nedodirljivog dvojca Neymar - Mbappe, morala je na reviziju, a šeik El-Khelaifi odlučio je napraviti drastičan rez. Planira se na ljeto riješiti čak jedanaestorice igrača, dakle cijele momčadi, koja je, smatraju u klubu, postala višak.

psg

Ovih jedanaest igrača ili je dalo svoje u PSG-u i ocjenjeni su kao trenutačno nepotrebni ili su dovedeni na probu i nisu zadovoljili apetite katarske obitelji.

skysports-kylian-mbappe-psg-4632311
 
Prvi na listi za odstrijel je golman Gigi Buffon kojemu istječe ugovor i koji će po svemu sudeći zaključiti karijeru na koncu tekuće sezone, a na njegovo mjesto trebao bi uskočiti Thibaut Courtois.

gianluigi-buffon

courtois

U odbrani se planiraju riješiti viška bekova - lijevi bek Stanley N'Soki odradio je juniorski staž u PSG-u, ali nije dovoljno dobar za udarnu momčad pa će biti prodan, piše Germanijak. Može otići čovjek radi kojeg ne N'Soki ne igra - Laywin Kurzawa kojem su željeli produljiti ugovor, ali nisu postigli dogovor pa će jedini lijevi bek u momčadi ostati Juan Bernat, a njegova alternativa se traži.

bernat-neymar-mbappe

Dani Alves ima ponude iz Premier lige i čini se kako će se okušati na Otoku dodogine, a Thomas Meunier pregovara s Arsenalom, Tottenhamom, Unitedom i još nekoliko premierligaških klubova.

psgbelgrade-de-loptimiste-pour-la-presence-de-thomas-meunier-indique-lequipe

Već se dugo zna kako će Adrien Rabiot na koncu sezone otići iz kluba bez odštete jer mu istječe ugovor, a zeleno svjetlo za odlazak dobili su izdanci PSG-ove škole nogometa Tofiqui i Nkunku.

rabiot2

Najviše novca trebali bi zaraditi od prodaje Edinsona Cavanija i Juliana Draxlera. Na njima dvojici računaju kako će okrenuti 100 miliona eura, a na transfer listi će se naći i Eric Choupo-Moting, iskusni napadač koji je stigao bez odštete iz Stoke Cityja, a sad će vjerovatno nekud na posudbu.

edinson-cavani-psg-red-star-belgrad

draxler

2

Učitaj još novosti