22. 04. 2019 - 16:37
IZNENAĐENJE S OLD TRAFFORDA United izrazio ZVANIČNI INTERES za...
907
Shares
IZNENAĐENJE S OLD TRAFFORDA United izrazio ZVANIČNI INTERES za ovog defanzivca!

NIKLAS SULE NA RADARU

IZNENAĐENJE S OLD TRAFFORDA United izrazio ZVANIČNI INTERES za ovog defanzivca!

Sport.ba
22. 04. 2019 - 16:37
0
Shares

Ovogodišnja sezona je vrlo turbulentna za Crvene đavole. Kad je Josea Mourinha naslijedio Ole Gunnar Solskjaer, činilo se da će se ekipa poboljšati, ali… Jučerašnja katastrofa protiv Evertona (0:4) pokazuje da su stvari daleko od onoga kako fanovi žele.

Jasno je da će na ljeto biti velikih promjena u ekipi, a norveški stručnjak prijeti da će nekim zvjezdama pokazati izlazni put iz kluba. Posebice, obraća pozornost na to kako želi pojačati obrambeni dio ekipe, koji je ovaj tjedan primio sedam golova u dvije utakmice.

Posebno je zabrinut zbog loših nastupa Chrisa Smallinga i Philo Jonesa. U isto vrijeme već je pronašao neke igrače koji su mu vrlo zanimljivi.

Već neko vrijeme, defanzivac Napolia, Kalidou Koulibaly je povezan s Unitedom, ali ga Napolitanci ne žele prodati. Ako već budu morali, onda će tražiti vrlo visoku naknadu za 27-godišnjeg Senegalca. Stoga su odlučili pronaći nekog mlađeg i jeftinijeg i izgleda da su ga i pronašli.

Radi se o članu Bayerna Niklasu Süleu. Iza23-godišnjeg Nijemca je dobra sezona, a svojim je nastupima impresionirao čelnika Uniteda. Nedavno je Süle odlučio utakmicu protiv Werdera s jedinim golom na susretu, te je donio vrlo važne bodove bavarskom divu u borbi za titulu prvaka.

Đavoli su čak toliko entuzijastični prema igraču da su već poslali službeni zahtjev za robusnog branitelja na adresu bavarskog diva, koji mjeri čak 195 centimetara u visinu i kao takav bi bio idealan za englesku ligu.

Učitaj još novosti