21. 04. 2019 - 14:43
RONALDO I GEORGINA STIGLI U DUBROVNIK: Ljepotica objavila...
907
Shares
RONALDO I GEORGINA STIGLI U DUBROVNIK: Ljepotica objavila seksi sliku s balkona

RONALDO I GEORGINA STIGLI U DUBROVNIK: Ljepotica objavila seksi sliku s balkona

Sport.ba
21. 04. 2019 - 14:43
0
Shares

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez stigli su u Dubrovnik, gdje će ostati nekoliko dana na odmoru! Tako barem tvrde hrvatski mediji, odnosno portal ''Dubrovački vijesnik.''

ronaldo-georgina
Portugalac je navodno na aerodrom u Dubrovniku sletio u subotu veče oko 22. 30 minuta, samo nekoliko sati pošto je sa Juventusom osvojio titulu prvaka Italije.

Ronaldo i Georgina su u Dubrovnik stigli privatnim avionom koji je u njihovom vlasništvu. U pitanju je model ''Gulfstream G200 Galaxy (EC-KBC)'' koji je Ronaldo kupio za 19 miliona eura.

U pitanju je dvomotorni poslovni avion kog su dizajnirali Izraelci. Opremljen je po najnovijim specifikacijama, a u njega može stati između osam do deset putnika. Avion ima zasebna kupatila za članove posade i putnika, plakare, pristup internetu, telefon, faks, mikrotalasnu, električni šporet, frižider za piće i mnogo zabavnih gedžeta.

Inače, zvaničnih fotografija iz Dubrovnika još nema, kao ni video snimaka, ali je Georgina u međuvremenu na svom Instagram profilu okačila fotku kako sedi na terasi i gleda u more.

01
(Sport.ba)

Učitaj još novosti